עבודה וזוגיות

liav77

New member
עבודה וזוגיות

שלום גילה,
יש לי עבודה יחסית מסודרת אבל אני מרגישה לא שלמה עם עצמי, לא כ"כ טוב לי שם.
אני עכשיו בחופשה מהעבודה ואמורה לחזור באמצע חודש הבא אבל נורא מתלבטת האם כדאי לי לחזור או שאולי אני סתם מתפנקת ובכל מקום יהיה ככה.
אני לא מצליחה להיות אני, וזה נורא מתסכל :/ אבל אני גם חוששת נורא מלנסות לחפש עבודה שוב (גם ככה למצוא את זו היה לא פשוט)
אשמח לשמוע את דעתך בנושא.
ולגבי זוגיות- אף פעם לא הייתה לי... מתי תהיה? (אם בכלל)

שם: לירון
תאריך לידה: 18.4.1989

תודה רבה :)

גילה118

New member
עבודה וזוגיות

שלום לירון,
הינך בחורה חכמה, אינטליגנטית, עצמאית, חזקה, בוגרת רגשית, יודעת לקחת אחריות ומחויבויות ולהתמודד עם מצבים שאינם קלים לטווח ארוך. בחורה מעשית, פרקטית, בעלת חשיבה הגיונית, ביקורתית, מעשית בשילוב חשיבה רגשית ואינטואיטיבית. את יכולה לעסוק בקשת רחבה של מקצועות ולהצליח בתנאי שתאהבי את עבודתך ותזכי בה לחופש פעולה ומחשבה ולחיזוקים חיוביים על ייחודיותך, מנהיגותך ועצמאותך. כדאי לך ללמוד בקורסים קצרים מקצוע שאת אוהבת ויכולה לעסוק בו כעצמאית ללא שותפים וללא השקעה גדולה. להכין אלטרנטיבה מקצועית כעצמאית, רק כדי שתהיה לך זכות בחירה.
מתאימה לך תעסוקה בתחום: עיצוב, הדרכה, הכנת תשתיות וניהולן, עזרה לזולת, אבחון, ביקורת ועוד.
בעבודה כשכירה אינך זוכה לחיזוקים חיוביים שיש בהם כבוד והערכה לעומת כישרונותייך ומאמצייך. בעבודה כעצמאית תוכלי להגיע להישגים בזכות כוח רצון והתמדה.
מבחינה רגשית זוגית הינך רגישה מידי, פגיעה מידי, ביקורתית מידי, דאגנית מידי, עקשנית מידי, חסרת הערכה עצמית, מופנמת רגשית, מפחדת להיפגע ולהתאכזב. כל התכונות האלו מכשילות אותך בזוגיות. מודעות יכולה לעזור לשנות.
כדי להצליח מבחינה מקצועית וזוגית מומלץ לשנות את שמך לשם הנותן לפי גימטרייה את המספר 3. האנרגיות של המספר 3 יעניקו לך יותר גמישות, פתיחות, רוח צעירה ואנרגיות של מזל טוב.
שמות שערכם המספרי 3 תוכלי למצוא באתר שלי בכתובת: http://www.amirgila.com/Names.asp
בכל יום שלישי, פעמיים כי טוב, פגישת ייעוץ הכוללת קריאה בכף היד, נומרולוגיה וקלפי טארוט במחיר סמלי השווה לכל נפש.
בברכה, גילה אמיר -חולון

למעלה