עבודה ואהבה

עבודה ואהבה

דיברנו לא מעט על רומנים במקום העבודה, כן לצאת עם קולגות או לא לצאת עם קולגות, ותהיתי לגבי משהו אחר: הייתם יוצאים עם הבוס/ית? רובינו עובדים בסביבת עבודה צעירה, מה שאומר שהבוסים שלנו לרוב לא מבוגרים מאיתנו בהרבה, ויש סיכוי לא רע להכיר בוס אטרקטיבי ופנוי - או בוסית כמובן. הכוונה היא לאו דווקא למנהל הגדול אלא גם לאחמ"שים, ראשי צוותים וכדומה. אז מה אתם אומרים - כדאי או לא כדאי?

SimplyMe1

New member
ב-ר-ו-ר..שנייה אני מתקשרת אליה

לקבוע איתה דייט לאחרי העבודה

Oיון

New member
מאוד מאוד תלוי...

מצד אחד, אם מקום העבודה הוא מקום זמני (כמו אצלי לדוגמא, עד שאסיים את הלימודים ואכנס למקצוע שלי), אז אם הייתי מרגישה בוודאות שזה הדדי אולי כן, אבל אם מקום העבודה חשוב לי, ואני רואה בו עתיד, בשום פנים ואופן לא..!! מלבד העובדה שזה יכול לגרום לצרות לא קטנות, אם הקשר יגמר לא יפה, מי שיצטרך לעזוב זה כנראה לא יהיה הבוס..

haych

New member
אצלינו יש כמה מקרים כאלה...

יש רמ"ש שהתחיל עם מישהי בזמן שהיא הייתה בודקת. הם היו שנתיים ביחד, היא בינתיים התקדמה להיות גם רמ"שית וסה"כ זה הלך לא רע, רק שתמיד יכולנו לדעת מה מצב היחסים ביניהם לפי ההתנהגות בעבודה. הייתה תקופה שהם נפרדו וכל הזמן רק עקצו אחד את השניה בקשר (או אפילו התווכחו), ניסו להמנע מלהיות יחד באותו מקום, וכו'. שניהם אנשים עקשניים מאוד, ככה שמזל שהם באותו תפקיד כי אם מישהו מהם היה מעל השניה זה לא היה נגמר טוב... יש גם ר"צ שחבר של בודקת כבר שנתיים, ומתוקף תפקידו הוא צריך להגיד לה מה לעשות. יום אחד היא ישבה בעמדה שאסור לשבת בה וכשהוא אמר לה לקום היא התחצפה אליו, אז הוא העלה את זה הלאה לרמ"ש, נתן לה מזכר והיא הוצאה מהמשמרת. הרבה אנשים לא קיבלו את זה בעין יפה שהוא נותן מזכר לחברה שלו, אבל אני מאוד מעריכה אותו על האומץ לעשות את זה ועל זה שהוא לא ויתר לה רק בגלל שהיא חברה שלו בזמן שלבודק חר הוא כן היה נותן מזכר. זה גרם לריב מאוד גדול ביניהם, אבל אחרי כמה ימים הכל הסתדר.

tenen

New member
זה עניין מאוד פרסונלי,

אנשים שלוקחים הכל בקלות בקלות שיעשו מה שהם רוצים אנשים שלוקחים דברים קשה עדיף שלא, חבל שפרידה מבן/בת הזוג תהפוך גם לפרידה ממקום העבודה כי לא רוצים לראות שוב את הצד השני.

רומנים במקום העבודה

אין הרומנים היחידים שאני מכיר בעבודה הם גיאורגי, דניאל ומיחאי.

למעלה