עבודה דרך חברות OS

רונןMF

New member
עבודה דרך חברות OS

שלום... אני עובד דרך חברת OS ואני לא כ"כ מרוצה, איכשהו והפורום הזה חיזק אצלי את התחושה הזו, יש לאנשים שעוסקים בתחום הזה ביקוש... ולכן השכר והתנאים אמורים להיות יותר טובים ממה שמקבלים בתחוים אחרים... האם גם לכם מורידים יום מחלה ראשון כיום חופש? כמה תנאים סוציאלים אתם מקבלים? כמה עולה אצלכם רכב הליסינג? איזה עוד תנאים חשוב לבדוק? על מה ניתן להתווכח???

עד לא מזמן

הייתי עובד חברת OS אז אני יכול לשתף מעט מניסיוני... יום מחלה בעבר לא היו מורידים יום מחלה ראשון כיום חופש, אבל אז בא המיתון של 2002-2003 והתחילו להוריד יום מחלה ראשון...אחרי זה כשהמב השתפר כבר לא החזירו את ההטבה תנאים סוציאלים - בד"כ מורידים תנאים סוצייאלים על טווח שבין 75%-100% מהשכר הברוטו, האחוז המדוייק נקבע במו"מ בינן ובין המעסיקים... צריך לזכור שאמנם בטווח הקצר זה לכאורה מוריד במעט את הנטו אבל ההשפעות על קרן ההשתלמות, קופות גמל וביטוחי מנהלים משמעותיות מאוד ולכן רצוי לשאוף לאחוז גבוה ככל האפשר. רכב - אצל כל החברה ההסכם הוא אחרת, יש חברות שלוקחות יותר כסף, אבל אין קנס אם אתה מחזיר רכב באמצע התקופה, יש חברות שמגבילות ק"מ / דלק... ולכן לא ניתן לענות בצורה מדוייקת... אני בטוח שמנהלי/ות משאבי האנוש יוכלו לענות בצורה קצת יותר מפורטת ולתקן אותי במידה ולא דייקתי איפשהו...

T Rexx

New member
ימי חופש

אצלינו עשו סיפור עם ימי חופש אנשים התחילו לעבוד עם כמות מגוכחת של ימי חופשה 14-15 וכך בכל דיון שכר (שהוא לא שנתי אלא מתי שיוצא) היו מצליחים לסחוט עוד יום יומיים... ממליץ להלחם על להתחיל עם זה גבוה 18-19 ככל שאפשר... דבר נוסף שצריך לחשוב עליו הוא הכשרות מקצועיות, האם החברה שבה תעבוד מטעם חברת ה-OS דואגת להכשרות, קורסים, ימי עיון... ע"ח מי הקורסים, הכנסים ... וע"ח מי ימי העבודה... זה מה שעובר לי בראש כרגע...

elotan

Member
לעבוד דרך סוחרי גולגלות זה באמת הכי גרוע שיש

במיוחד אם עבדת דרך החברה שאני עבדתי דרכה בזמנו. להתווכח אפשר (ורצוי) על הכל. להוציא משהוא מזה - לא בטוח. אצלי בחברה יום מחלה ראשון היה על חשבוני, שני ושלישי הייתי מקבל רק 25% ומהרביעי והלאה 75%. כמובן שיום אחד שהגעת לעבודה מאפס את הספירה. תנאים סוציאליים היו על 80% מהשכר. רכב לא לקחתי כדי לא לתת להם להרוויח עוד על חשבוני. איפה אתה עובד כרגע?

לא יודע

אני עובד דרך חברת OS שממש בסדר איתי... כל מה שביקשתי (והיה הגיוני) בסה"כ קיבלתי יחס נחמד.... ברור שגוזרים עלי קופון אבל קשה להיות עצמאי

elotan

Member
אתה צריך להודות לאלוהים 3 פעמים כל יום

על זה שלא עשה אותך אישה אה, וגם שנפלת בפוקס על חברה נורמלית. שלי היתה אור לגויים מבחינת איך לדפוק ולדפוק את העובד (וסמנכ"לית משאבי אנוש צוטטה כך בעיתון).

למעלה