עבודה בsap

מנאשקו

New member
עבודה בsap

סיימתי ללמוד הנדסת תוכנה וממש קשה למצוא עבודה ללא נסיון. אז חשבתי ללכת לכיוון sap . אם יש משהו או משהי שעובדים בזה אני אשמח לשמוע יותר פרטים . וכמה המשכורת פחות או יותר למתחיל ולמתקדמים יותר .

מנאשקו

New member
מידע בנוגע לsap

שלום רציתי לשאול לגבי sap . אם משהו מכיר ויכול לספר על זה קצת אני אשמח . וכמו כן לגבי המשכורת. הן ההתחלתית והן עבור הותיקים יותר . תודה

user32

Well-known member
מנהל
אני אענה למרות שלא מגיע לך

קצת נימוס בתור אחד חדש בפורום לא יזיק. עבדתי בחברת SAP כמעט חמש שנים וזו אכן חברת תוכנה ענקית (מעל 29,000 עובדים). מטבע הדברים המוצר או הפלטפורמה שלה נקראת על שם החברה, למרות שאם באמת היית לומד את הנושא, היית יודע שלכל אחת מהתוכנות שלהן יש שם משלה (R3, NetWeaver, BW, CRM וכו'). אין לך מה לחפש בתחום בלי נסיון. הרבה יותר קשה להתקבל לעבודה בתחום הSAP מאשר בתכנות רגיל. זה לא שהעבודה יותר קשה, זה בגלל שארגונים שמשתמשים בSAP שומרים את כל המידע החשוב והרגיש ביותר במערכת SAP ומטבע הדברים אין להם כוונה לתת למתכנתים מתחילים לגעת להם במערכת. אפילו לי עם כל הנסיון שלי בסאפ, ושיש חלקים מהמוצר עצמו שפיתחתי היה לי קשה למצוא עבודה בתחום (אני עצמאי ועושה פרוייקטים בין השאר בתחום SAP). אני גם מדריך קורסים רשמיים והסמכות של SAP באירופה, ותאמין לי מדובר במקצוע שלא קל להכנס אליו.

dantziger

New member
שאלה לא קשורה

מה זה בדיוק SAP? זאת לא חברה? איף בדיוק עובדים "בזה"?

מנאשקו

New member
שלום לך חמוד

חמוד אם אתה לא מבין בזה מה אתה בכלל מגיב ? תשתוק. עדיף

מנאשקו

New member
כן מה?

אני מודה לך על תגובתך. אבל ברצינות. אם אתה לא יודע אז למה אתה רושם סתם ? עזוב אל תענה .

dantziger

New member
כמו שהכותרת העידה...

זאת הייתה שאלה. אם אני לא יודע - אני שואל. לא ידעתי למה אנשים מתייחסים לSAP כאל מוצר, אז שאלתי. מה לא ברור?

מנאשקו

New member
לדנציגר

sap זו לא חברה. אלא תוכנה שהכניסו במלא חברות בארץ ובעולם ובחברות ממשלתיות וכ"ו . לכן לא הבנתי למה אמרת שזה לא קשור .השאלה שלי כוונה למי שמתעסק בזה ועובד בתחום .

vinney

Well-known member
SAP זאת חברה בריבוע

תסתכל פה קצת נימוסים לא יזיק לך, מי שבור פה זה אתה. התוכנה שאתה מדבר עליה זה המוצר של החברה הזאת. זאת לא באמת תוכנה אלא FRAMEWORK מסוים ליצירת כלים לניהול עסק, שכולל בתוכו אמצעי פיתוח מסוימים, ולזה התכוונת כנראה.

FireBird

New member
חח - חיים ומוות ביד הלשון

איזה קצר בתקשורת חביב יש לכם. מנאשקו אמר: ". לכן לא הבנתי למה אמרת שזה לא קשור" וכשDANTZIGER נתן להודעה שלו כותרת: "שאלה לא קשורה", הוא לא הכוון לומר שהשאלה שלך (מנאשקו) לא קשורה, BUT שהשאלה ש-ל-ו לא קשורה (והיא לא התשובה) לשאלה שאתה (מנאשקו) שאלת... (כלומר: offtopic :) )

למעלה