עבודה ב144

cohenlil

New member
עבודה ב144

שלום לכולם היום הודיעו לי שהיתקבלתי ל144 בבזק . רציתי לישמוע אנשים שעובדים במוקש וב144 בפרט. אייך זה לעבוד שם ? מהם התנאים של עובדיי בזק ? מה המשכורת הממוצעת שאפשר להגיע שם ? פרח

high k

New member
ממש לא נשמע

שווה בטירוף לעבוד שם. אני מכירה מישהי שעבדה שם עד לא מזמן כמה שנים. מעבר לזה שזו העבודה הכי משעממת ולא דינאמית ביקום, התנאים לאחרונה מורעים משמעותית.

cohenlil

New member
אייך להיתקבלל144?

שלןם אני ניכנסתי לאתר של בזק ויש שם מודעות דרושים ל144 ו199 שלחתי קורות חיים ל199 והגעתי לראיון במישרדיי בזק שנימצאים בעזריאלי. בראיון לא שאלו דברים מיוחדים ובסופו היא אמרה שהיא שולחת אותי למבחנים באחד המכונים שלא זכור לי השם-פילת משהו. איין מרכז הערכה רק מיבחנים של גרפולוג ובמכון שאליו שולחים עושים גם דינמיקה קבוצתית

Crazzzzzy Girl

New member
הי אני עבדתי ב144 בב"ש

לפני הצבא - 10 חודשים . זה היה ב98 בזמנו לא היו משמרות לילה אז עבדנו עד 10 . העבודה היא ממש סבבית ,די קלילה אין יותר מידי להתעמק עם לקוחות ,שלום מספר ולהתראות ... זהו אני עבדתי דרך בזק (קומבינות דרך אבא) וקיבלתי את אותם תנאים ביטוח , מתנות בחגים , קיבלתי אז 1110 ש"ח בפסח וקניתי הכל לצבא . לגבי המשכורת אני מזה לא זוכרת ואני גם לא חושבת שזה יהיה רלוונים כי זמנים השתנו שיהיה לך בהצלה מאמי

למעלה