עבודה ב VC++ ו... JAVA

Dannyk

New member
וואלה מזה השתגעתם ממנה

אם היא אומרת "הנה עבודך כך וכך תעשולי את זה.." אז אני אומר שאני יעשה כך וכך " ושהיא תחכה... אתם צודקים זו באמת בקשה ממש מוגזמת

yair24

Member
??? מה באמת?

אבל להזכירך במדינה שלנו, יש קבוצה מועטה (אני ביניהם) שעוד עושה מילואים. יש פקידות שמועלות בכספים של הבנק ומי שמשלם את המחיר הוא אותם אנשים שהיה להם חשבונות בבנק הזה... סטודנטים מרמים מעתיקים במבחנים ובסוף השנה מכריזים עליהם שהם מצטיינים... סטודנטים שבאים למכללה עם הוולוו של אבא מקבלים מלגות ודוקא אלה שכן זקוקים לא מקבלים כלום. ודרך אגב אני יכול להבטיח לך שעם כל התגובות פה בפורום, המשיבון של שלי26 מפוצץ בהודעות, ביניהם גם הודעה שלי (אין מה לעשות צריך לשלם שכירות ואפילו שיש חוק שהשכירות צריכה להיות בשקלים, משלמים בדולרים כי מה לעשות כנראה שצדקת בדברייך והחברה שלנו באמת רקובה). מה שכן ייאמר לזכותי זה שאת התואר שלי השגתי בכבוד מההתחלה ועד הסוף. לא העתקתי באף מבחן ועבודות הגשתי לבד. כל ציון שקיבלתי ממרצה לא התווכחתי ולא בכיתי (כמו הרבה סטודנטים) ומה יצא לי מזה? אני עומד עכשיו עם ממוצע 84.1 כש84.5 זה מצטיין. ואלה שכן בכו ובאו למרצים בטענות כן מצטיינים. יאיר

WarFight

New member
חחח יאיר

כולם בוכים.... אהבתי את זה אגב למה אתה משוויץ? אני לא תקף אותך או משהו כזה האנשים שבוכים לפי דעתי נראה י שהם גילו טעות של מרצה והם יודעים לעמוד על שלם ואתה לא מסוגל לעמוד על שלך ? אם היתי עומד על שלך אולי היתה מקבל מלגת הצטיינות חשוב על זה. אגב יאיר כל אחד לא רואה את הגיבנת שלו (קח את הדוגמא של הגמל).. בטחץץ פזלת לא פעם לאנשים אחרים..

yair24

Member
../images/Emo13.gif

אף פעם!!!
ותאמין לי שאני מסוגל לעמוד על שלי טוב מאוד. אף אחד מכם עדיין לא שיכנע אותי לא לעשות את העבודה שלה תמורת כסף. ואם אתה אומר שאני בטח פזלתי לאנשים אחרים אתה כנראה אומר את זה מניסיון אישי שלך. אותי אתה לא מכיר. אם שלי26 רוצה שיעשו לה את העבודה שלה זאת הבעיה שלה, ושלה בלבד ואם היא תיתפס היא זאת שתשלם את המחיר. זה הכל והכל ברוח טובה
יאיר

yair24

Member
ולמה יש לי הרגשה שאני מדבר

פה עם בן אדם אחד??? אני לא מכיר אותך מאיפה שהוא WARFIGHT? לא?

אז מה הפואנטה שלך בעצם?

שהמדינה רקובה - את זה גם אני אמרתי. רק שהמסקנה שלי היא שאני לא אוהבת לחיות במדינה רקובה, ולכן אני לא אתרום לריקבון הזה אם אני לא חייבת. המסקנה שלך היא - כולם רקובים אז גם אני אהיה רקוב. טוב. בגלל זה אנחנו נראים ככה. זאת המנטליות השולטת כאן. (אגב, זו ממש לא התקפה אישית עליך. אתה בסה"כ כמו הרוב כאן. זה מה שעצוב.)

WarFight

New member
אז לסיכום אנחנו רקובים אם זהמה שאתה

אומר.... מה אני יכול להגיד רק ש לא יזיק לך להיות קצת לוכלוך ולעשות תעבודה במקומו של דני :)

Zack DA

New member
אגב

אז יש לך שכירות לשלם... אולי מחר תלך לגנוב כדי שתוכל לשלם את החשבונות שלך ? בבקשה ממך - טענה עניינית... צחי

yair24

Member
שום טענה עינינית...

שמע זה ממש לא הפורום לנושא הזה... אז בוא נרד מהעניין יש עוד טענות כאלה למישהו? בפרטי בבקשה. יאיר

Zack DA

New member
הודעות לפרטי ?

א. יש כאן עניין "ציבורי" וויכוח שקשור לכל משתתפי הפורום. ב. קשה לי לרדת מנושא כל כך עקרוני (מבחינתי) בברכת יום טוב צחי

ihovav

New member
בואו נסגור את הדיון

אני חושב שרובנו מסכימים שהענין לא יאה - אבל יש כאלו שיעשו אותו ויש שלא - מי שעושה יצטרך להתמודד עם המצפון שלו - אם הוא יציק לו בכל מקרה אני אישית לא חושב שאני אשאיר הודעות כאלו בעתיד - היה חשוב לי רק ליצור את הדיון הזה כדי שהנושא יקבל תהודה הולמת

ihovav

New member
תכנסו לפה לראות משהו שקצת קשור

http://www.upsitedown.co.il/tomvx/savta/sb3.html

למעלה