עבודה בתואר מידענות

SS9100

New member
עבודה בתואר מידענות

צריך למצוא חומר על 2 מושגים ידע נתונים תודה

abcd80

New member
אתה מחפש הסבר על המושגים האלה?

תחפש מאמר של בועז לזינגר שמדבר על המושגים האלה ועוד. אם אני לא טועה גם מאמר של ניל פוסטמן יעזור. אם אתה מבר אילן, תמצא את זה בקלות במאגרי המידע שלהם בספריית מידענות.נדמה לי שאלה תדפיסים סרוקים.

SS9100

New member
בר אילן

תודה רבה אני משלוחה של בר אילן אני אנסה לחפש בספרייה למרות שזה לא כ"כ עזר לי.. ולגבי המאמרים אני אבדוק את זה תודה בעיקרון אני צריך רק הסברים על המושגים האלה פירוט הגדרה אינציקלופדית ודוגמאות

abcd80

New member
לזינגר מסביר את זה טוב מאוד

אני עשיתי סמינריון ובין השאר הייתי צריכה הסבר על המושגים האלה שאתה מחפש ומצאתי אותם במאמרים שציינתי. תיכנס לקטלוג הספריות של בר אילן עם הת"ז שלך כדי שתוכל לראות את התדפיסים הסרוקים שם. תמצא את המאמרים לפי השמות של המחברים שציינתי, ויהיה שם קישור למאמר (כאמור תראה את המאמר רק אם תכנס עם הת"ז שלך).

SS9100

New member
אין

ניסיתי לא מוצא אולי תשלחי לי את המאמר פה..

SS9100

New member
מצאתי

טוב מצאתי בסוף בגוגל... אבל ממה שקראתי של ניל פוסטמן-זה בכלל מדבר על אובדן הילדות במאמר של בועז אולי ניתן להשתמש

abcd80

New member
זה לא המאמר הנכון

המאמר הנכון של פוסטמן הוא "תחת מפלי המידע". לא הבנתי איזה מאמר מצאת? תשלח לי מסר זה מוזר שלא מצאת כי הם סרוקים במלואם בקטלוג הספרייתי של בר אילן.

SS9100

New member
תודה

אין לי מושג למה לא מצאתי זה דרך האתר של הסיפריה גם של בר אילן ישירות וגם דרך אתר מכללת גליל מערבי אבל מצאתי בסוף בגוגל-הכי טוב ..תקציר מאמרים ,הכי נוח גם.. מצאתי את שניהם בסוף..

למעלה