עבודה ברחובות

jshippin

New member
עבודה ברחובות

אהלן, לאחרונה עברתי לגור בעיר, ואני מחפש עבודה. איך הייתם ממליצים לחפש? הסתכלתי בגל גפן ובשלוש+ אבל אין שם כמעט מודעות. הדרישות שלי מהעבודה זה: לא מכירות \ שיווק. לא מלצרות \ מקדונלדס. לא תחנת דלק (כבר מיציתי..) למישהו יש רעיונות איפה לחפש??

יוֹאב

New member
מממ....

אתה פוסל כמעט הכל... תתחיל במה שיש, ותוך כדי תנסה למצוא בעיתונים, אצל חברים, חברת כ"א - משהו טוב יותר בהצלחה.

jshippin

New member
ובכן

תודה על התגובה יואב. אני לא פוסל כמעט הכל אלא רק את העבודות שמתאימות לדעתי לגיל 16 ומכירות שאני פשוט לא סובל. אני לא מפונק פשוט נשבר לי כבר ה*** מעבודות שלא תורמות לי ולעולם כלום. אני מאמין שיש לי יכולת לעשות יותר מאשר לעבוד במקדונלדס. למישהו יש עוד רעיונות\טיפים\מקומות לחפש? אין לי בעיה עם עבודה בשעות לא שיגרתיות, עבודה במחסנים, פקידות, מחשבים, לעשות הרבה שעות. כמעט הכל למעט מה שציינתי בהודעתי הראשונה. תודה.

יוֹאב

New member
תראה

אני באופן אישי עובד כבר חודש כמאבטח בבי"ח קפלן. העבודה בעיקר במשמרות לילה, וזה לא הכי נוח, אבל בינתיים זה מה יש. ברגע שאני אמצא משהו טוב יותר, אני לא אהסס לעזוב. אף אחד לא מחזיק אותי בכח. גם עבודה "לגיל 16" זו עבודה. תתחיל בזה, אם את הזקוק נואשות לכסף, ובד בבד תחפש משהו טוב יותר. תמצא? מה טוב. לא תמצא? לפחות יש לך את העבודה של בני ה-16
ביום חמישי מתפרסמים גל גפן ושלוש פלוס. שם אמורים להיות לוחות מגוונים של דרושים.

ShookyZy

New member
שוקי קבובי

יואב אם הוא מוצא משהו שיתן לי אני חיב עבודה מה אתה מטורף תן לי אני רוצה לעבוד בגילך מי צריך עבודה תשאירו קצת לזקנים

למעלה