עבודה בקיבוצים

burshtein

New member
קיבוצים בצפון

שלום לכולם ההודעה הזו בעצם לקיבוצניקים מהצפון... אני חייל משוחרר שמחפש הזדמנות להפרד לזמן קצר מאורח החיים העירוני ולעבוד באחד הקיבוצים בצפון במידגה/מטע, העניין הוא שאין לי מושג איזה קיבוצים קולטים אז אם מישהו מכיר אשמח לקבל המלצות על קיבוצים בהם כדאי לי לברר בקשר לעניין הזה. אודה לכם על עזרתכם

רנירן

New member
עירוני מפונק... ../images/Emo177.gif

טוב... אז מהצבא השתחררתי לפני שנה.. עבדתי באיזה מלון בתקופה הזו.. גם עבודה של פקיד קבלה וגם עבודה פיזית יחסית קשה.. עכשיו אני מחפש משו אחר.. לגוון קצת.. יש לי רקע קיבוצי.. חצי מהמשפחה שלי תקועים בקיבוץ בגליל.. (שמיר) אני חיפאי במקור.. מעדיף עבודה חלקאית.. פחות מעדיף במפעל.. משו שכולל גם מגורים בקיבוץ.. מישו............? :)

לעבוד ולגור?

אם אני לא טועה, באתר הקיבוצים יש מידע לגבי זה. אתה מוזמן גם לחכות כאן לתשובה
ברוך הבא!

תכלס.. וגם הקיבוצים שעדיין

לא הופרטו.. הם עכשיו בתהליכי התחלה... אבל תוך שנה-שנתיים כל הקיבוצים יהיו בהפרטה..

moranka

New member
יש בצפון

קיבוצים שקולטים אני אגיד לך כמה שאני יודעת עליהם. כמו שכבר נאמר פה תחפש מספרי טלפון באתר הקיבוצים. ברעם, סאסא, (מטעים), מעגן מיכאל, עין המפרץ, כפר מסריק (מדגה) וזה רק חלק. קח בחשבון שלא תמיד מקבלים כי זאת פשוט לא העונה. למשל, לברעם וסאסא יש מטעי תפוחים ובדרך כלל הקטיף הוא בסיבות ספטמבר (לפי מה שאני זוכרת). בכל אופן, בהצלחה!

למעלה