עבודה בענף היי חבר'ה, איך מתחילים תהליך כזה ועצות שימושיות. אני בענף ה-IT. תודה,
N nivraz00 New member 13/1/08 #1 עבודה בענף היי חבר'ה, איך מתחילים תהליך כזה ועצות שימושיות. אני בענף ה-IT. תודה,
N nivraz00 New member 13/1/08 #2 אוקיי.. סליחה! הבנתי את הטעות.. קראתי את המאמרים... אז ככה, אני בענף ה-IT, יש לי חברה עם אזרחות בלגית. איך מתחילים. איזה חברות יש בארץ שיכולות לדאוג ל-Relocation או עבודה בחו"ל?
אוקיי.. סליחה! הבנתי את הטעות.. קראתי את המאמרים... אז ככה, אני בענף ה-IT, יש לי חברה עם אזרחות בלגית. איך מתחילים. איזה חברות יש בארץ שיכולות לדאוג ל-Relocation או עבודה בחו"ל?
N Nobilis New member 15/1/08 #4 שאלות מקדימות א) איזה מדינות באירופה מעניינות אותך? ב) אילו שפות אתה דובר? ג) האם יש מצב לחתונה בינך לבין חברתך? אם לא, כמה זמן אתם ביחד? האם אתם גרים ביחד? (אלו שאלות חשובות לצורכי הגירה).
שאלות מקדימות א) איזה מדינות באירופה מעניינות אותך? ב) אילו שפות אתה דובר? ג) האם יש מצב לחתונה בינך לבין חברתך? אם לא, כמה זמן אתם ביחד? האם אתם גרים ביחד? (אלו שאלות חשובות לצורכי הגירה).
N nivraz00 New member 16/1/08 #5 תודה ראשית על התגובה. אין העדפה ספיצפית פתוח לרעיונות ואין ממש אנטי (מעדיף לא את הצנטרומים). ב. שפות אנגלית - עברית (מבטל את צרפת ). ג. כן יש מצב לא בשנה הקרובה אבל בקרוב וגרים יחד.
תודה ראשית על התגובה. אין העדפה ספיצפית פתוח לרעיונות ואין ממש אנטי (מעדיף לא את הצנטרומים). ב. שפות אנגלית - עברית (מבטל את צרפת ). ג. כן יש מצב לא בשנה הקרובה אבל בקרוב וגרים יחד.