עבודה בעיניים

• פותח הנושא ocel1
  • פורסם בתאריך

ocel1

New member
עבודה בעיניים

לפני מס' ימים נאמר לי שאייל או אלי כהן, הבמאי של "האודישן הגדול" בחר את העולים לשלבים הבאים לא ע]"י כישורם, אלא עפ"י הכרתם. ז"א הוא פנה למס' שחקנים והציע להם במפורש להצטרף ל- 12 הסופיים. מה גם ביום ב' האחרון נערך אודישן פנימי לשחקנים. אני חושב שזוהי חוצפמה ממדרגה ראשונה. לא מספיק ששילמנו כסף על זה - לא היה לנו סיכוי מלכתחילה. ולא, אני לא עוד שחקן ממורמר שלא הצליח באודישןאז הוא מאשים אחרים. ממש לא! אבל זאת חוצפה לגבות המון כסף (אם מחשבים 12,000 איש שבאו לפחות כפול 8 ש"ח = 96,000 ש"ח לפחות). גנבה ומחדל לאור יום. מה עושים עם זה? שותקים? נותנים להם להרוויח. שרשרו הודעות. אשמח לשמוע תגובות: [email protected]

הגיוני..

אני באמת שלא רוצה להאמין שזה נכון. וההיא מהאודישן ניסתה להבהיר לי שזה לא נכון,אבל יש פתגם שאומר שאם אחד אומר צפרדע ,שני אומר צפרדע ושלישי אומר צפרדע כנראה שזו באמת צפרדע חפיף פעם הבאהנתרום תכסף לצדקה:) בכל מקרה אני לא מאלו שיפנו לכלבוטק או משהו כזה אני סתם חושב שזה לא יפה מצידם ,לא מקצועי ומכעיס. אל תתעצבנו יותר מידי אנשים! מה שהיה היה ולפי דעתי לא צריך לעשות מזה סיפור רוב הגופים במדינה הזו נוכלים תתחילו להתרגל

ההיא מהאודישן תגיד שזה לא נכון

היא לא מסבירה כלום ורק שוללת את מה שאנחנו יודעים

JONE BOY בת

New member
קראת את זה בעיתון או

ששמעת את זה ממישהו ממקור ראשון? כי זה ממש מרתיח אותי לשמוע על כל מה שהתרחש מאחורי גבינו.

למעלה