עבודה בניו יורק

amrica123

New member
עבודה בניו יורק

אהלן אני רוצה לעבוד בניו יורק. כל עבודה בשדה תעופה תתקבל. סלקטור/דייל אוויר. האופציות זה רק אלעל או ישראייר? אשמח על לינקים לקבלה לעבודה לשם.

xxxxgoldau

New member
ניו יורק

לניו יורק תוכל להגיע רק עם יש לך קשרים ממש טובים זאת תחנה שעיקר העובדים שם הם עובדים ותיקים אולי אחרי זמן מספיק ישימו אותך שם אז שיהיה לך בהצלחה.

inbarvalik

New member
אל ייאוש

למען האמת זו לא כזו בעיה להתקבל לניויורק. שולחים קורות חיים, עושים מבחנים,קורס ומגיעים - As Simple As That!!! ככה אני הגעתי, לא עבדתי באל על לפני כן ואין לי שום קשר למנכ"ל (או למישהו אחר בחברה), JFK זו תחנה ענקית וצריכים מלא עובדים ומסתבר שלא כולם משתוקקים להגיע, אתה בטוח שאתה רוצה?????

solchik

New member
רשמים על התחנה

את יכולנ לספר קצת על התחנה, למעוניינים בעבודה שם...:)

inbarvalik

New member
"החיים ב-JFK"

אז ככה לכל המעוניינים באינפורמציה לגבי התחנה: JFK היא אחת התחנות הגדולות של אל על, כמות הטיסות והעובדים גבוהה בייחוד בחודשי הקיץ. העבודה לא קלה במיוחד, בעיקר לאלה בינינו שלא ישתחררו לפני יומיים מהצבא, המסגרת בגדול מזכירה מסגרת צבאית. העבודה היא יומיומית כולל סופי שבוע. המחייה גבוהה והשכר לא בהכרח מותאם לעלות המחייה כך שהדילמה הבסיסית של ע.קבט בתחנה היא האם לגור בעיר (מנהטן) ולקרוע את התחת כל החודש בשביל לשלם את השכירות או להתפשר ולגור בפריפריה (קווניס בעיקר) ואז מאבדים את החוויה של של החיים בניו יורק. כמובן שיש את ה-SubWay ותמיד אפשר לנסוע לעיר אבל זה שונה. לכל מי ששוקל אופציה של להגיע לתחנה כדי שיחשוב מה הוא רוצה ומה המטרה, לימודים, הנאה, חיסכוך. אני אישית לא הייתי ממליצה על העבודה זו כמקור טוב לחסכוך. מצטערת אם דיכאתי זו ממש לא היתה הכוונה, סך הכל, מי שמעוניין לבוא לחיות קצת בניו יורק זו דרך מצויינת, מסדרים לך ויזה, עבודה מיידית, משכורת קבועה, כרטיסי טיסה, בקיצור מה צריך יותר מזה. ושיהיה ברור לכולם - חיים כאן ברמה הרבה יותר גבוהה, אולי לא חוסכים, אבל מי יכול לחסוך בארץ?!?! ולהחזיק דירה, ולבלות, ולקנות ולחיות כמו שצריך !!!! טוב חבר'ה קישקשתי יותר מידי אתם מוזמנים לשאול שאלותך יותר ספציפיות אם לא קיבלתם תשובה, ומי יודע אולי ניפגש בקרוב... ענבר

למעלה