זה לא בדיוק עובד ככה.
איך אני יכולה להתחיל את כל התהליך של עבודה בחו"ל? קודם כל כדי לעבוד באופן חוקי, את צריכה ויזת עבודה מתאימה, היות ובקשה לויזת עבודה מבקש המעסיק, הרי שאין לך אחת כזאת. הדרכים המקובלות לקבלת ויזת עבודה היא ע"י מציאת מעסיק שיהיה מוכן להוציא לך ויזת עבודה, וגם בשביל זה, צריך לעמוד בתנאים (תואר ראשון או 12 שנות ניסיון בתחום המסויים שבו את מתעתדת לעבוד בארה"ב, או הוכחת יכולת יוצאת מגדר הרגיל וכ'ו), קחי בחשבון שהמצב היום הוא כזה שיש המון מובטלים בארה"ב, ומעסיקים לא ששים להשקיע בויזת עבודה (שעולה במקרה הטוב כמה אלפי דולרים).
האם אני צריכה למצוא אנשים שיצהירו כי הם צריכים אותי שם? עקרונית, אם תמצאי מעסיק שיהיה מוכן להעסיק אותך בזכות הקישורים שלך (שוב, תואר, ניסיון..) אז סביר להניח שלמעסיק שכזה יש משרד עורכי דין שמתמחה בהגירה שהם עובדים איתו, אותו העו"ד ידאג להדגיש את הכישורים שלך ואת הצורך של החברה בך.
איך יוצרים קשר עם אנשים כאלה? האם זה מבוסס על קומבינות או קשרים? בד"כ, הדרך הטובה ביותר היא לעבוד בחברה בארץ שיש לה סניפים בחו"ל, כך שלאחר שנת עבודה בחברה, ניתן לעבור בקלות יחסית לסניף של החברה בחו"ל. אופציה אחרת היא לבנות רזומה (כדאי מאד שיהיה בנוסח אמריקאי) , ולהתחיל לשלוח קורות חיים דרך האינטרנט (www.monster.com, www.careerbuilder.com, www.indeed.com), קחי בחשבון שרוב החברות לא ירצו להתעסק עם ניירות הגירה, בעיקר אם אין לך יתרון על אמריקאים בנושא מסויים (ולא, שליטה בעברית לא נחשבת כיתרון).
חשוב לציין כי אני לא רוצה לעבוד בעגלות או סוג כזה של עבודה זמנית אלא ממש לעבוד ולחיות שם איזו שנה שנתיים.. שוב, אם יש לך נתונים, יכול להיות שתוכלי למצוא מעסיק שיהיה מוכן להשקיע בויזת עבודה עבורך.
איך מתחילים? זו השאלה הכי קלה, תתחילי לקרוא
כאן .
מורן המבולבלת 
זה בסדר, את בתחילת הדרך, מותר לך להתבלבל