עבודה במלחמה

עבודה במלחמה

כן בטח אתם מרגישים /חווים/שומעים על המלחמה בדרום ליבי נצבט בכל רגע שאני חושבת עליהם ועל מה שהם עוברים מה שאני רוצה לשאול - ואל תכעסו עלי אם הייתם צריכות לעבוד באזור אשקלון שדרות אשדוד בימים קשים אלו האם הייתם נכנסות לאזור ???

chili3

New member
כן. כמו שהגעתי לשדרות לפני 10 ימים לעשות

קניות וכמו שאני מתכננת לעשות לפחות פעמיים בחודש מעכשיו, אכנס גם בשביל עבודה לא אומרת שזה לא מפחיד, אבל אם הם יכולים לעמוד שעה שעה בקו האש, גם אני יכולה כמה שעות בחודש

אני זוכרת את מלחמת המפרץ, שנפלו טילים

בתל אביב ורמת גן. אני עבדתי אז ברמת החייל וסירבתי לבוא לעבודה. אחרי שבוע חזרתי, אבל במשך שבוע פחדתי יותר מדי.

בסוף השבוע נסענו כל המשפחה לדרום

מאשקלון דרומה התנועה נהייתה דלילה. מודה שזה לא עשה טוב. המון ניידות על הכביש ואחד השוטרים דיווח לי שנפל טיל לא רחוק ולכן הם בכוננות באזור. הגענו לנקודת היעד- לתת הרצאה בערב ולהתארח. יצאנו מחוזקים. למחרת ביקרנו בפארק אשכול- סוף פסטיבל "דרום-אדום" עם פריחת כלניות מהממת. לא האמנתי ולמרות שזה היה מחוץ לטווח הטילים בכל זאת היו המון אנשים והופעות ושוק ובכלל. היה נעים לראות ולהיות.

mykal

New member
קודם כל מזדהה עם הרגשות שלך

מרגישה ממש כמוך, 'שפוטה' של חדשות, השאלה שלך קשה לתשובה, אני חושבת שאם האוירה היתה כמו במלחמת לבנון השניה לא הייתי הולכת לעבוד, גם בבית לא נשארתי, האזעקות היו בתוך הנשמה ממש ממש קרוב ואין אצלינו שום אפשרות מיגון, אפילו לא מקלט סביר, לכן גלינו רק בעלי נשאר בגלל עבודה במקום ממוגן, אני מורה לא חושבת שהיו מתקימים לימודים, המקלטים שלנו צפופים ולא כדי שהיה ארוכת זמן, וגם לא הייתי לוקחת אחריות. באשר הם לא ממוגנים ולא הייתי הולכת לעבוד.

מגיבה לתשובות ביחד

ראשית אני חושבת שלעשות קניות בשדרות זה שונה מאשר להגיע לעבוד שם אני מדברת על מי שעובדת כסוכן למשל - ולא מדובר עלי אישית האם לנסוע לעבוד באזור מלחמה זה שווה את הסיכון ויותר מכך האם זה מתאים בכלל נראה לי מגוכח בתקופה כזאת לנסות למכור להם שהראש שלהם בסבל הנוראי והלא מוצדק הזה ולא אני ממש לא שפוטה של חדשות להיפך מקשיבה כמה שפחות זה כ"כ עושה לי רע מה שקורה שם

למעלה