עבודה ביפן

babalonez

New member
עבודה ביפן

שלום לכל המעוניינות בעבודה ביפן!!! אני ישראלי שחיי בטוקיו ומנהל מועדון מארחות במרכז ליבה של טוקיו ואני מעוניין בבחורות ישראליות למועדון שלי. לכל המעוניין בבקשה צרי איתי קשר במייל [email protected] ולצרף תמונה שרון.

babalonez

New member
תגובה לשאלה (יפן)

בקשר לכסף זה קצת יותר אישי אבל אני יכול להגיד לך בכללי 50$ ללילה עבודה פלוס החזרת שתיה שזה יכול להגיע לסכומים מעוד גבוהים של 1000.2000.ויותר הכול תלוי בה ובלקוחות ולקוחות יש.....צור איתי קשר במייל [email protected]

KajaGugu

New member
50$?

תיסלחו לי שאני מתפרץ, אבל זה לא מה שכל ברמנית מתחילה יכולה לעשות בתל אביב?

airdene

New member
../images/Emo18.gifכשמדובר בעבודות מסוג זה - כסף זה הכל

אז בטח שהמעסיק הישר לא ינסה מלהתחמק מתשובה מלאה בנושא התגמולים. מספר שאלות - 1. 50 $ לכמה שעות עבודה ? 2. לפי איזה שער חליפין ? 3. האם אתם משלמים נסיעות למועדון ובחזרה למגורי המארחות ? 4. כמה אחוזים אתם משלמים מסך חשבון השתיה של הלקוח למארחת ? 5. כמה טלפונים צריכה המארחת לעשות ללקוחות כדי לקבוע 'דוהאן'? 6. כמה דוהאנים חייבת המארחת לערוך בשבוע ? בחודש ? 7. באיזה קנסות תחוייב המארחת ? 8. כל כמה זמן ישולם שכרה ? 9. האם אתם מחזיקים בדרכונן של המארחות ? 10. האם אתם משמשים ערבים לויזת עבודה/אנטרטיינמנט ? 11. אם כן, האם אתם מחייבים את המארחת בתשלום כלשהו על כך ואם כן - כמה ? 12. במידה ואתם מעסיקים מארחות ללא ויזה חוקית, האם אתם מתחייבים לשלם את הוצאות גירושה מיפן במידה ונתפסה ע"י שלטנות ההגירה ? 13. אם קרה הרע מכל והמארחת העובדת ללא אשרה חוקית נתפסה, האם אתם מתחייבים לשלם את שארית שכרה? היכן ? איזו ערבות אתם מציעים לכך ? 14. מגורים - האם אתם מציעים לעובדות במועדונכם מגורים ? 15. אם כן, היכן ?,באיזה סוג מגורים מדובר ? כמה אנשים בחדר ? מה יהיה מחיר המגורים. 16. שתייה - האם המארחות מחוייבות על השתייה אשר הן שותות בזמן העבודה ? אם כן, מה מחיר השתייה ? תשובות מספקות על שאלות אלו יאפשרו לבחורות השוקלות עבודה במועדונך להחליט האם באמת הצעתך מהווה הזדמנות להרוויח כסף אמיתי ולא הזדמנות להסתבך עם גורמים מפוקפקים.

babalonez

New member
תשובה לשאלה (מארחות ביפן)

1,לא מחזיקים בדרכונם של העובדים 2.אסיפה מהשדה 3.דירות לעובדים במרחק 5 דקות מהמועדון הליכה 4.דרינק באק לדוגמא שמפניה עולה 120.000יין הבחורה מקבלת30.000 שזה 300$לבקבוק 5.הבחורות כמעט ושלא שותות אלכוהול אנחנו מחליפים למיץ 6.דואן זה 5000יין 6.אנחנו לא לא קונסים אותן על כלום אלה רק במיקרא של אי ציות לחוקיי העבודה 7.המועדון עובד כבר שנתיים טפו טפו אין בעיות של משטרה ומיגריישן הרבה בנות מרוצות יוצאות וחוזרות לעבוד במועדון אנחנו מעסקים בחורות מכול העולם אוסטרליה.אנגליה.רומניה.רוסיה.ברזיל.ישראל וכו...והרבה מהם מטיילות שעושות כסף וממשיכות וחלקן גרות פה 8.בחורות לא מנוסות עושות בסביבות ה300.000יין ב10 ימים שזה 3000$ אנחנו משלמים 3 פעמים החודש בלי טיפים 9.וכמובן השכר הבסיסי 5000יין ליום שזה 50.000 יין ל10 ימים (500$) 10.בקיצור תבואו תתנסו בחוויה של יפן בעבודה.וכמובן תעשו כמה גרושים לקניית בית בארץ לעוד שאלות בבקשה ליפנות למייל [email protected] בהצלחה....

למעלה