עבודה בהריון

מצב
הנושא נעול.

bxLiat

New member
עבודה בהריון

עבודה בהריון
היי, אני עובדת ב 3/4 משרה, (עובדת מדינה). מחייבים אותי לעבוד כל יום שעות נוספות, ולעבוד עד 4 במקום עד 2 ו-1/2, בלי שאני רוצה בזה. עכשיו אני בהריון חודש רביעי, ורציתי לדעת אם אין איזה חוק שיכול לעזור לי לצאת הביתה בזמן כל יום. תודה

שיר ורד

New member
לפי חוק עבודת נשים סעיף 10א

עבודה בהריון
היי, אני עובדת ב 3/4 משרה, (עובדת מדינה). מחייבים אותי לעבוד כל יום שעות נוספות, ולעבוד עד 4 במקום עד 2 ו-1/2, בלי שאני רוצה בזה. עכשיו אני בהריון חודש רביעי, ורציתי לדעת אם אין איזה חוק שיכול לעזור לי לצאת הביתה בזמן כל יום. תודה
אסור להעביד עובדת בהריון מעל חודש חמישי בשעות נוספות. החוק לא מתייחס לעובדת במשרה חלקית שמועסקת בפועל במשרה מלאה.

bxLiat

New member
והאם מותר לעשות את זה בכלל

אסור להעביד עובדת בהריון מעל חודש חמישי בשעות נוספות. החוק לא מתייחס לעובדת במשרה חלקית שמועסקת בפועל במשרה מלאה.
להכריח אותי לעבוד כל יום למעלה משעה וחצי נוספות? זה ממש ניצול, אני גם עובדת בפועל במשרה מלאה, וגם לא אקבל את כל הזכויות שהיו מגיעות לי כמו לא לעבוד שעות נוספות, ואחר כך לעבוד שעה פחות ביום. יש לי מה לעשות בנדון?

שיר ורד

New member
את אמורה לקבל זכויות בהתאם

להכריח אותי לעבוד כל יום למעלה משעה וחצי נוספות? זה ממש ניצול, אני גם עובדת בפועל במשרה מלאה, וגם לא אקבל את כל הזכויות שהיו מגיעות לי כמו לא לעבוד שעות נוספות, ואחר כך לעבוד שעה פחות ביום. יש לי מה לעשות בנדון?
את אמורה לקבל זכויות בהתאם
להיקף המשרה בפועל כל עוד הוא לא עלה על 100% משרה. אם את לא מקבלת, תעשי רישום מדויק של שעות עבודתך בכל חודש ושל הזכויות שנשללו ממך ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה. מדובר בכל הזכויות החוקיות כמו ימי חופשה, צבירת ימי מחלה, שכר קובע ליום מחלה, דמי הבראה וכן לזכויות המופיעות בהסכם קיבוצי וניתנות ביחס להיקף המשרה והשכר (כמו ביוח מנהלים וקרן השתלמות).

מצב
הנושא נעול.
למעלה