עבודה בהולנד

danavidor265

New member
עבודה בהולנד

שלום רב, אני מסיים השנה תואר בניהול טכנולוגיה ועובר שנה הבאה עם חברתי ההולנדית להולנד.
חשוב לציין שויזת עבודה תהייה לי וההסתגלות לא תהייה כל כך קשה בזכות משפחתה וחברייה.

מה שכן רציתי לדעת זה איכן ניתן למצוא עבודה בתחום התעשייתי, ניהולי וכו.
אשמח לקבל טיפים ו\או הצעות עבודה אם למישהו יש.

דן

smaak

New member
ראשית

אתה לא יודע האם ההסתגלות תהיה קשה או לא. אני הגעתי עם בן זוג מקומי שעזר לי בהכל, ובכל זאת, התחושה של להיות תלוייה בו בשביל כל פיפס היתה לא נעימה לי. אני רגילה לעשות דברים לבד בלי עזרה.
כך שכדאי לא לבוא עם ציפיות להסתגלות קלה. יכול להיות שכן, אבל בדרך כלל זה לא.

שנית, ניסוח קורות חיים באופן המותאם להולנד (לא חסרים אתרים לעזרה בעניין).

שלישית, קח בחשבון שחיפוש עבודה ממרחק, בלי יכולת להגיע לראיון עבודה או עם כתובת מקומית הוא קשה מאוד. אלא אם מדובר בחברה ישראלית שיש לה סניף בהולנד.

azardevlieger

New member
מסכים לגמרי ומוסיף אלמנט נוסף - שפה

תנסה ללמוד כמה שיותר הולנדית בזמן שעומד לרשותך עד ההגעה. בהצלחה.

taltaal

New member
מסכימה עם מה שאמרו לך

קליטה?! אין דבר כזה קליטה קלה, ואני חווה את זה כרגע על בשרי
ולא משנה עד כמה בן הזוג שלי תומך ויש משפחה וחברים,
הייתי אדם עצמאי שידע כל פיפס בארץ מה לעשות, איך לעשות. ופה אתה הופך לקלולס, ילד בן שלוש.
ממליצה לך ללמוד את השפה ברמה הכי גבוהה שתצליח,
אם אתה אומר שתהיה לך ויזת עבודה אז תהיה בטוח בזה במאה אחוז כי מההבנה שלי ויזת עבודה בהולנד זה אחד הקשים להשיג,
אולי כדאי לך ללמוד קצת על אשרת שהייה באמצעות בן זוג (רק ליתר ביטחון).
ובכל אופן אל תיקח שום דבר כמובן מאליו, "ונעשה כבר בהולנד", תרבות ה"סמוך" לא עובדת פה, אז תתכונן להכל.
זה לא הפחדה, זה רק עצה ידידותית, אני יודעת שהרבה מההכנות אני עשיתי מהארץ וזה בהחלט עשה המון מהדברים להרבה יותר פשוטים.

ובהצלחה :)

Free Smile

New member
עבודה בהולנד

הנה
קבל טיפ איכן למצוא. רק אם יעשו לך ראיון לוודא שאתם דובר עברית מושלמת, תגיד איכן עם ה'

http://www.undutchables.nl/candidates/search-vacancies?detail=446911
ניהול טכנולוגיה הא? תגיד שלום ל LIMBURG עבורי אם אתה מתקבל.

למעלה