שלום, האם מישהו כאן יודע לומר באיזה ערים יש יותר עבודה (מיקצועית בחברות היטק) ? האם מאסטריכט נחשבת לעיר "טובה" לעבוד ולחיות בה ? האם אמסטרדם "טובה" יותר ? מהם המקצועות הנידרשים ביותר ? אולי כלכלן ? מטמיע SAP ? תודה מראש על עזרתכם !!!
אל תפתח יותר מדי ציפיות, בהולנד תעודות זה נושא מאד מאד חשוב. אני לא יודעת מזה בדיוק מטמיע SAP, יש הרבה מודעות דרושים ליועצי SAP, אבל זה מקצוע בו תהיה חייב להחזיק לפחות תואר ראשון, קורס ללא תואר לא יספיק בדרך כלל.
נקרא איזור Randstad למרות שאני מצאתי עבודה בפרובינציית Gelderland. השאלות שלך לא נכונות לפורום הזה מה שאתה כן יכול לשאול באילו אתרים אני יכול לנסות לחפש עבודה בהולנד. אתן לך אחד מהם: Monsterboard. לגבי רמת ההשכלה שלך, לא פגשתי הרבה הנדסאים מוכשרים בעשר שנות ההיטק שלי, ייתכן ואתה שונה, כך שאם אתה מעריך את עצמך כמקצועי ויש לך לפחות שנתיים וחצי ניסיון בתחום אליו אתה רוצה להגיש מועמדות אני ממליצה לנסות וברגע שהצלחת אל תשכח שהולנד נותנת 10 שנים 30% הנחה במס למהגרים עתירי ידע. צריך לבדוק גם האם אתה נחשב לאחד כזה. לגבי שפה פרט גדול וחשוב במדינה לא טולרנטית כלפי מהגרים מאז הגירת המרוקאים והטורקים להולנד. במקום כמו אמסטרדם ישנם שפע של מקומות עבודה שלא דורשים שפה הולנדית אלא אנגלית ברמה גבוהה. בהצלחה.
שמעתי שהם ״אוהבים״ מהגרים בייחוד כאלה שלא דוברי שפה הולנדית. מאסטריכט היא בירת לימבורג שזו הפרובינצייה עם רוב המצביעים למפלגת PVV שזו המפלגה שרוצה להפסיק את ההגירה להולנד, המפלגה שגורמת להולנד להיראות כגזענית ולא טולרנטית גלבי האיסלם. ראש המפלגה אוהב את ישראל ואף חי בציעורותו בישראל למשך שנתיים. ייתכן ויהיו טולרנטים כלפייך יותר כי אתה ישראלי.