עבודה בהולנד

tsufM

New member
עבודה בהולנד

שלום! יש כאן מישהו שגר בהולנד? אני עברתי להולנד על מנת ללמוד תואר שני אך לצערי לא עברתי את תנאי הקבלה האחרון ולא התקבלתי. אני אנסה שוב בסמסטר אביב - עוד חצי שנה, אבל בינתיים אני מחפשת עבודה במשרה מלאה, ואשמח לשמוע המלצות או רעיונות לעבודות המתאימות לבחורה צעירה, לא דוברת הולנדית עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות :) כל מה שמצאתי באתרים באינטרנט (בייחוד כאלה שמיועדים ללא דוברי הולנדית!) לא כ"כ מתאימים ושלחתי כבר כמה פעמים מענה לעבודות בחממות ופרחים וקידום מכירות (אין לי בעיה לעבוד קשה) אך מכיוון שלא חוזרים אליי אני תוהה אם אולי יש לי עוד כיוון שלא חשבתי עליו. אשמח אם למישהו יש רעיון... אני גרה בדרום מערב הולנד ויש לי אזרחות אירופאית, תודה ושיהיה סוף שבוע נעים וחמים! :)

TrigATUSA

New member
תראי על פי כמה חכמים בעיני עצמם כאן

אין שום בעייה למצוא עבודה בלי לדעת את השפה... אז ככה שמשהו בטוח לא בסדר איתך
(זה נאמר בציניות) יש אתר בשם www.expatica.com שמייעץ בקשר למציאת עבודה אני חושב שמציאת עבודה דורשת הרבה סבלנות, בייחוד במצב שלך הייתי מנסה לחשוב על חברות בינלאומיות שפועלות באיזור שלך ובודק באתר שלהם אם יש להם משרות דוברות אנגלית ואולי שווה ללכת בין בתי קפה ומסעדות ולראות אם מחפשים מישהו?

tsufM

New member
תודה

תודה! אני רואה בעיה קטנה בנוגע למסעדות ובתי קפה (תפריט, הזמנות, מטבח וכו'... הכל בהולנדית) אבל אני אבדוק את האתר שהצעת! תודה!

yaelisam

New member
שאלה שנובעת מסקרנות גרידה

האם חשבת ללמוד הולנדית בזמן הזה? כלומר לעבוד חצי משרה במשהו כמו ש TRIG הציע (בתי קפה וכו') ובשאר הזמן ללמוד הולנדית? נראה לי חבל לגור שם כמה שנים ולא לרכוש את השפה. (באמת שאני שואלת מסקרנות- אני לא מתכוונת לשפוט אותך)

tsufM

New member
הולנדית

בטח שאני מתכננת ללמוד הולנדית! בייחוד שהבנתי שבגלל שיש לי אזרחות אירופאית הקורס הוא בחינם! :) אבל הקורס הוא שנה והוא בערבים אז אני יכולה לעבוד בכל זאת במשרה מלאה. אני לא רוצה לבזבז את הזמן שכן יש לי בינתיים. חוץ מזה, גם אחרי שנה אני לא חושבת שתהיה הולנדית מספיק טובה על מנת לעבוד כמו דוברי הולנדית מלידה. מספיק בשביל להתסדר!

למעלה