עבודה בהוואי

עבודה בהוואי

שלום לכולם, אנחנו זוג ששוקל את האופציה לנסוע למספר חודשים לעבוד בהוואי, מאוד היינו רוצים לדבר אם מישהו שכבר היה שם ועבד אם יש מישהו כזה פה הפורום נשמח אם ייצור איתנו קשר, תודה.

eladts

New member
הוואי היא מדינה בארה"ב

אז אם אין לשניכם אזרחות אמריקאית, אין לכם אופציה לעבוד באופן חוקי מספר חודשים בהוואי בדיוק כמו שאין לכם כזו אופציה בניו יורק או בלוס אנג'לס.

זהו?

ביטלו את כל הסוגים השונים של אשרות העבודה בארה״ב? ככה סתם בלי ליידע מראש, צריך להיות אזרח אמריקאי כדי לעבוד? מעניין איך ממשלת ישראל תתמודד עם העלות של כל אלה (ע״ע ה״מוחות״) שיחזרו עכשיו כי הם לא יכולים לעבוד באמריקה.

eladts

New member
לא ביטלו שום דבר

אבל מי שרוצה לעבוד כמה חודשים ב-"עבודה זמנית לא רצינית" בד"כ לא מתאים לקטריטריונים של אף ויזת עבודה.

חיפשתי את ההגדרה

שכביכול ציטטת ממה שכביכול פותח ההודעה שאל ולא מצאתי שם שום הגדרה לסוג העבודה שהוא מחפש. ואז בדקתי שוב כדי להיות בטוחה ועדיין לא מצאתי את המשפט ״עבודה זמנית לא רצינית״. ואני גם חשבתי שמי שנותן ויזות זה משרד ההגירה האמריקאי, והם אמורים להחליט מי ראוי ומי לא לפי קריטריונים שלהם, אבל מה אני כבר יודעת.

John the Savage

New member
הגיע הזמן להתעדכן לווב 3.0

חיפוש על פי מילות מפתח זה קונספט מיושן. מה שהולך היום חזק זה חיפוש סמנטי. שלושה חודשים=עבודה זמנית. מחפש עבודה בלי לציין תחום ספציפי=לא רצינית. מי שנותן ויזות זו השגרירות, על פי קטגוריות מוגדרות ומסודרות שנקבעו מראש. הויזה העיקרית שנועדה לעבודות זמניות היא ויזה H2B, אלא שבשנה-שנתיים האחרונות חלה החמרה משמעותית בקריטריונים להענקת ויזה זו ובפועל ככל שידוע לי אף אחת מהחברות שמגייסות עובדים מהארץ לא קיבלה הקצבה לויזה זו בשנה החולפת. יש עוד כמה אופציות למקרים די ספציפיים, אבל בפועל פרט לסטודנטים במהלך התואר שנוסעים במסגרת work and travel, לא קיימת כיום אפשרות ריאלית לויזת עבודה לכמה חודשים בארה"ב.

אז יש אפשרות (לפי חיפוש סמנטי)

היא רק לא כל כך קלה להשגה וצריך להתאמץ בשבילה. זה כבר שיפור לעומת תשובה שאין אפשרות למי שלא אזרח. ==== אגב - אני לא מפעילה מנועי חיפוש בשביל ציטוטים מהודעות... אני פשוט קוראת את ההודעה ממנה כביכול צוטט הציטוט... זה אמנם low tech אבל מביא תוצאות יותר מדוייקות...

eladts

New member
יש גם אפשרות לזכות בלוטו

היא יותר ריאלית מהאפשרות שפותחי השרשור יקבלו ויזת עבודה.

RakHayom

New member
יש ויזות לעבודה בקיץ

לאזרחים רוסים, מולדובים, רומנים, בולגרים ומרוסיה הלבנה. אגב, איך קוראים לאזרחים מרוסיה הלבנה? בלורוסים? או לבנרוסים?
http://exchanges.state.gov/root/pac...lines-summer-work-travel-program-1-5-2011.pdf יש ויזות לעבודה זמנית במקצועות מסויימים: http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1267.html#1 בתאוריה, מחנה קיץ יהודי בהוואי יכול להוציא ויזה למורה מישראל.

למעלה