עבודה בדנמרק

lirenum

New member
עבודה בדנמרק

היי.. אני אמור לעבור לדנמרק לרגל לימודים של 4 שנים. אני נכנס לשם אם אזרחות/דרכון מהאיחוד האירופי. ככה שהתנאים שלי טובים ומאפשרים לי לגור ולעבוד כמו כל אחד שם.
הבעיה היא במציאת עבודה כאשר אתה רק דובר אנגלית ולא דנית. וזה בעיה! בדקתי הרבה באתרים, פורומים ואפילו התקשרתי שם לאוניברסיטה לקבל עצות לגבי עבודה דוברת אנגלית. ממה שאני ראיתי הסיכויים לא ממש טובים למציאת עבודה. דבר שהכרחי בשבילי שאני יוכל להתקיים שם.

אני ישמח לעצות ממי שמבין או בעל ניסיון.. תודה:)...

forglemmigej

New member
יש לך ניסיון במשהו

קודם כל רק שתדע שיש אבטלה לא קטנה בדנמרק ולכן אם אתה רוצה לעבוד במשהו אתה צריך להדגיש את כישוריך.
לא ברור לי למה אתה הולך ללמוד במקום שאינך יכול לשרוד בו אבל זה ענין שלך.

lirenum

New member
האמת היא..

האמת היא שהבית ספר מאוד נחשב והכי חשוב אין לי שכר לימוד. אבל אם אני רואה שבאמת זה סיכון גדול מידי לקחת אז אני פשוט יבטל את כל העניין.. אני ימצא מקום אחר באירופה.
בגלל זה באתי לפה להתייעץ.. תודה על התגובה אגב.

forglemmigej

New member
פאפאפא אל תותר כל כך מהר

אם זה בית ספר נחשב ויכול לקדם את הקריירה אז לא מרימים ידיים. אם הינך אזרח האיחוד אתה יכול לקבל גם מלגת קיום בסך כ5000 קרונה לחודש ושכר לימוד אתה לא משלם,אולי תוכל למצוא מקום במעונות ,בכל זאת אם תוכל לתת קצת אינפו במה אתה מתמחה אולי אוכל להפנות אותך לאפשרויות.,

lirenum

New member
אני ממש לא רוצה לוותר אבל..

קודם המלגת קיום ניתנת רק לאזרחי דנמרק ואני מתכוון להגיש בקשה לזכויות אזרחים. מעבר לזה שלחתי כמה מיילים לקהילות יהודיות ולבית חב"ד.. ככה בשביל לברר איתם מה הולך שם כלכלית. מעבר לזה אני לא יכול ממש לצלול לתוך מקום אם יותר מידי תמרורי אזהרה.. בקשר למקצוע אני אנימטור וכבר למדתי במכללה בארץ ככה שיש לי תעודה. תודה על העזרה..

למעלה