עבודה בגרמניה

Cade Foster

New member
עבודה בגרמניה

הועתק מפורום ישראלים באירופה

שלום פורום
השתחררתי מהצבא לפני חצי שנה וחזרתי שבוע שעבר מטיול בן חודש וחצי בגרמניה. יש לי אזרחות ואני רוצה לנצל אותה כדי ללמוד שם, אבל קודם כל צריך ללמוד את השפה (יש לי ידע בסיסי אבל ממש לא מספיק בשביל לימודים) ובזמן הזה אני לא אשרוד בלי עבודה. אז שאלתי אליכם היא: מה הדרך הכי נוחה למצוא עבודה בגרמניה לדוברי אנגלית, ולא במכירות? מישהו מכם מכיר אולי חברת השמה טובה?

לא אכפת לי כל כך באיזה אזור.
תודה

TrigATUSA

New member
יש לי שתי הצעות

לעבוד בישראל תקופה ולחסוך כסף נגיד ל6 חודשים של לימודים בלי עבודה במקום זול (למשל ברלין) - וככה תוכל להשקיע הרבה בלימודים ותוך התקופה הזו הגרמנית שלך תהפוך לטובה מספיק כדי למצוא עבודה
&nbsp
או למצוא עבודה באתרי תיירות (סקי?) בהם פחות חייבים גרמנית (אבל מצד שני, יהיו לך פחות הזדמנויות ללמוד שפה)

Luis12

New member
כמו שנאמר

תעשה מועדפת או כל משהו אחר שמכניס קצת כסף ולא דורש ממך יותר מדי. למשל משמרות לילה בתחנת דלק, אל תבזבז הרבה ובכל שנייה פנויה תתעסק בלמידת השפה. בשביל זה צריך כולה מחשב נייד. אחרי חצי שנה יהיה לך כסף ביד וידע בשפה ככה שתוכל לעבור, להוציא לימודי שפה מטעם המדינה, לחדד את הידע שלך ובטח כבר למלצר עם הבסיס שכבר למדת. משם כבר יהיה לך יותר פשוט לבחור לעצמך נתיב המשך.

למעלה