עבודה בבר

ankle

New member
עבודה בבר ../images/Emo72.gif

יש איזה שהוא אתר, או כתובת אליה ניתן לפנות ולקבל הצעות עבודה לברמנים? סיימתי קורס ב"זמן אמיתי", אבל לצערי המקומות שהם מציעים לעבוד בהם (אותם אלה שפונים אליהם לקבלת ברמן טרי), די מעפנים, ובמקרה הטוב פשוט סגורים. תודה!!!

למה, למה, למה ?

למה לא בדקת את זה לפני שעשית קורס ? לא חבל על הכסף ? אבל כדי שהכסף בכל זאת לא ירד לטמיון, אולי בכל זאת תתחיל לעבוד במקום מעאפן, רק כדי שבעוד שלושה חודשים תוכל ללכת למקום נחשב, ולהגיד שיש לך נסיון. נ.ב אני מצטער שאני קצת אכזרי הבוקר. זה בגלל החגים.

ankle

New member
תודה

הקורס היה מתנה והיה מהנה בלי קשר. חוץ מזה - אין כח לעבוד במקום מעפן. (נ.ב - אני בחורה)

שלוש ארבע לעבודה..

אני באותה סירה.. גם אני עברתי קורס.. ומציאת העבודה בתור ברמן אינה קלה כל כך... התיכנון שלי כרגע הואו לחפש עבודה במין כאלה ברים אקטיבים במסיבות.. בתכלס זה נראה כיף כי יש מוזיקה אז תחפשי כל מיני בארים אקטיבים... אולי תהני לעבוד באחד (מניסיון.. בנות תמיד מתקבלות לשם...תגידו שזו הערה שובוניסטית נכון... רק תשימו לב שרוב הבנות נכנסות למועדונים בלי סלקציה ובלי בעיות.. ולכן רוב הבארים שראיתי היו 90 אחוז בנות.. ו10 אחוז בנים)

ניב נ

New member
קצת יוזמה

תעברי בפאבים שנראים לך ותשאלי אם צריך בארמנית. נשמע קצת מביך? המקסימום שיקרה זה שיגידו לך- לא תודה. אולי לבחורות קשה לשמוע את הצירוף הזה הבנים כבר התרגלו

למעלה