עבודה בבריטניה

syair

New member
עבודה בבריטניה

אשמח לקבל רשימת אתרים בהן ניתן למצא עבודה בתחום המחשבים, וגם תחומים אחרים בבריטניה. גרתי עד קיץ 2001 בבריטניה, וחזרתי לארץ להשלים את התואר שלי שהתחלתי והפסקתי באמצע. אחרי שנה וחצי בישראל אני מרגיש מהרבה סיבות שאיני יכול להישאר פה, ואני כבר מחכה לרגע שאצא מפה, כנראה סוף פברואר. ואל דאגה ח´ברה אני לא מחפש עבודה לא חוקי, כי אני בעל אזרחות בריטית. אני מחפש גם חדר בלונדון לתקופה הראשונית, ואשמח לקבל עצות, ומחירים עדכניים. לאחר התקופה ההתחלתית אין לי בעייה לעבוד בכל חלק של בריטניה כולל סקוטלנד, שאהובה עליי במיוחד, עבדתי שם פעם קודמת כמעט חודשיים, בצפון צפון (מערב) סקוטלנד.

מציאת עבודה בבריטניה

הכי פשוט יהיה לך להתקשר עם סוכנים מאנגליה (דרך האינטרנט) ושיקבעו לך רעיונות עבודה.. בדר"כ יבקשו ממך ראיון קצר בטלפון ואם יחליטו שאתה מתאים יקבעו לך ראיון עבודה באנגליה. אם אתה רוצה לעבוד בחברה ישראלית באנגליה, אתה יכול לבקש מהנספחות ההכלכלית של שגרירות ישראל רשימה של החברות הישראליות פה. בדר"כ הם לא עושים בעיות ונותנים את הרשימה...

עבודה בבריטניה ובכל מקום בעולם

שלום יאיר, לעיונך כתובת אתר מצ"ב. כנס ותקרא את האינפורמציה. במידה ואתה רוצה מידע נוסף אתה גם יכול לכתוב לפי הדוא"ל.

ilangez

New member
Are you intrested

open up a busines,here in London? I am 38 years old,live in London very tallent and smart. if u wish to hear some more please email me to [email protected] Thanks Ilan

syair

New member
ביקשתי

אתרי אינטרנט חדשים כי אני מכיר את הקובנציונלים, ולא הצעות מפוקפקות. מי שיש לו עסק להציע לכל אחד נשמע לא רציני. בקשר לזה שפרסם את העסק שאפשר לעבוד מכל העולם, אז כשאני אעבור לגור בתחנת חלל, ועדיין לא תהיה עבודה שם אז אני אפנה אליך.

blixgirl

New member
היי יאיר

ברוך הבא לפורום,מנוע חיפוש מעולה לעבודת היי טק והתחום הוא : http://www.jobserve.co.uk איפה בסקוטלנד עבדת אם מותר לשאול ? אני במערב דרך אגב. שיהיה שבוע טוב בליקסי

syair

New member
הי

ראשית זה סלע, ולא יאיר. אני עבדתי באכסניה במקום בשם Inchnadamph ליד Ulapool. איפה את?

RLQ

New member
Place to stay

hey if you need a place to stay in london during march/arpil, contact me at [email protected]. I have a room to rent out for this time in Kensal Green, London.​

למעלה