עבודה בבלגיה

someferro

New member
עבודה בבלגיה

אני אזרחית גרמניה דוברת אנגלית שוטפת וחודש הבא אני עוברת לאנטוורפן,בבלגיה למכור מוצרים של ים המלח. הבנתי שבאזור הזה מדברים פלמית ורציתי לדעת עד כמה זה דומה לגרמנית והאם יש מישהו שיכול להמליץ לי על אתר אינטנרנט שדרכו אני יכולה להתחיל לילמוד את השפה? בנוסף אם יש כאן חברה שהיתנסו בעבודה מן הסוג הזה...הייתי שמחה לשמוע הצעות אך להיתכונן וגם לשמוע על הקשיים והחוויות ואפילו סתם דברים מעניינים על אנטוורפן תודה מראש,קסם

TrigATUSA

New member
מוזר מאוד

יש לך אפשרות לעבוד חוקי במה שאת רוצה באירופה איך זה בדיוק משתלם ללכת לעבוד במכירת מוצרי ים המלח (עבודה קורעת בהכנסה נמוכה)?

someferro

New member
באיזה עוד

עבודות אני יכולה לעבוד בהתחייבות של 4 חודשים? אני באמת אשמח להמלצות..העבודה הזאת נראת לי הכי נוחה בגלל שהכרטיסי טיסה עליהם,הדירות מרוהטות ויחסית דיי זולות והבנתי שאפשר לעשות שם הרבה כסף אם את חרוצה. אני אשמח לשמוע אם יש לך המלצה טובה יותר

i don't get it 4 is a short or a long term ?

you do not know about this enough you are very naive and are about to be exploited. you will live in a crowded apartment at best. you will work long hours, and most likely you will not have enough money to have fun, let alone save. any job agency can get you a temp job for more pay. a receptionist, a waiter, there are a few posts in this forum that explain this (don't work in malls selling art- reasons) in more detail. read them

TrigATUSA

New member
כל בית קפה ומסעדה במקום דובר אנגלית

ייקח אותך בתור מלצרית. זה לא אותו/יותר כסף?

smaak

New member
אכן מדברים פלמית

הולנדית/פלמית דומה לגרמנית (אני תמיד אומרת שזה שילוב של אנגלית וגרמנית), אבל את לא ממש יכולה להסתמך על הגרמנית שלך, במידה ואת יודעת את השפה, על מנת לעבוד באנטוורפן. את צריכה אתרים ללימוד הולנדית, בבסיס, השפה הרשמית בבלגיה היא הולנדית (חוץ מצרפתית וגרמנית). לדוגמא: http://www.dutch.ac.uk/beginners.dutch.grammar/ בכל מקרה, אם יש לך אפשרות להרשם ללימודי הולנדית דרך CVO, הם מתחילים מחדש בספטמבר, וזה יכול להיות בלימודי ערב, או אינטנסיבי. לא התנסיתי בעבודה הזו, ואני מעזה לומר לך שהיא ממש לא קלה, גם אם משלמים לך דיור. אין לי מושג על איזה בסיס הם רוצים שתעבדי, האם במרכזים תיירותיים יותר שבהם תוכלי לתקשר באנגלית, אבל עדיין, אנשים מעדיפים לתקשר בשפת האם שלהם.

someferro

New member
תודה

עובדים 8 שעות וממוקמים באזורים תיירותיים כולם אמרו לי שאין צורך בפלמית והאנגלית מספיקה בהחלט.אבל בכל מיקרה אני מעדיפה לנסות לילמוד לפחות את הבסיס,כי אני גם חושבת שאנשים מעדיפים את שפת האם שלהם.אני טסה עוד חודש ככה שאין לי זמן לקורס,אבל אני מעדיפה למצוא דרך האינטרנט אזשהו אתר שבנוי כמו קורס..משהו בסיגנון הDW שמלמד גרמנית

smaak

New member
מי זה כולם?

שאומרים לך שאין צורך בפלמית? כמה שנים הם חיים בבלגיה, והאם אלה המעסיקים העתידיים שלך? או המועסקים הנוכחיים שלהם? אני לא שואלת את זה כדי לקנטר, אלא כדי להבהיר שאנגלית ממש לא מספיקה. בטח לא בשביל עבודת מכירות. שנית, גם למקרה שאולי לא יסתדר לך ולא תרצי לחזור לישראל מיידית, על מנת שתוכלי לחפש עבודות אחרות.. בכל מקרה, כנסי לאתר שצירפתי מקודם. ישנו אתר שדורש רישום והוא גם יכול אולי לסייע לך: http://www.taalklas.nl/. הוא חביב ולא קשה מדי ללמוד דרכו.

someferro

New member
קודם כל שוב תודה

האתר הזה ניראה בהחלט חביב...כולם זה המישפחה,כמה חברים ועובדים שעובדים שם נכון לעכשיו..בכל מיקרה במיקרה שזה לא יסתדר יש לי כרטיס טיסה פתוח ללונדון או לישראל לבחירתי.

seems very nice of them

giving you a free ticket, a flat share and letting you leave whenever you want with another free ticket. unless the employer is one of your parents do yourself a favor and check the terms.

עוגייה

New member
תמיד אני תוהה איך הישראלים בעגלות מוכרים פה

אני לא גרה באמסטרדם אלא בעיר יותר קטנה בה הרבה אנשים לא מעוניינים לדבר אנגלית איך בדיוק המוכרים הישראלים (חלקם עם אנגלית רעועה מאוד) מצליחים למכור להולנדים? האמת שאני לא יודעת אם הם באמת מוכרים אבל וואלה אם מישהו בא להולנד (וההולנדים ידועים כ"חסכנים") במטרה לעשות קופה במכירות בלי לדעת הולנדית ומצליח, כל הכבוד לו

למעלה