עבודה בארה"ב

bloody shoes

New member
עבודה בארה"ב

בעגלות...איך לא..? טוב אז נתחיל בכמה פרטים- אני משתחררת עוד שבוע ומעוניינת לעבוד תקופה לא ארוכה מידי (חודשיים שלושה) בארהב.. ועכשיו מגיע השלב שאני מציפה בשאלות- תתכוננו- מבחינת הוויזה- איך מוציאים וויזת עבודה? האם זה נעשה דרך החברה עצמה? או שמא אני צריכה להגיש בקשה עצמאית כמו לוויזת תייר? מה הזמן המינימלי שזה לוקח- ז"א אני אספיק לתקופת הכריסמס?? התקופה שבה אתה רק נעמד ליד עגלה וכסף פשוט נזרק אליך מכל עבר??- נקודה קריטית ביותר.. מבחינת האמינות של החברות- שמעתי מספיק סיפורים על חברות שלא משלמות בזמן, לא משלמות בכלל, מעיפות אותך פתאום מהדירה ושלל סיפורים מעודדים נוספים. איך אפשר לזהות את השרלטנים למינהם, שבואו נודה- לא חסרים בתחום הזה..? במידה ויש המלצות מחברי הפורום- אני יותר מאשמח- גם בנוגע לחברות טובות וגם אלה שכדאי להזהר מהן. אני חושבת שמידע זה יהיה מאוד רלוונטי לעוד הרבה אנשים שנתקלים בהתלבטות הזו ולא יודעים על מי לסמוך- כי בתכלס הרבה חברות מציגות תנאים מזה אטרקטיביים- לפעמים אפילו יותר מידי.. אז לטובת כולנו במידה ויש המלצות - בלי אינטרסים ובלי להתלכלך יותר מידי- על איזו חברה ללכת?

EmGee

New member
השנה לא תספיקי לעבוד בצורה חוקית

בכריסטמס בארצות הברית. איך מזהים חברה אמינה? אך ורק דרך מישהו שאת מכירה באופן אישי שעבד שם ואת יכולה לסמוך עליו. בשביל להשיג ויזת עבודה בארה"ב אין צורך ללכת לשגרירות ולבקש ויזת תייר.

noayaish

New member
היי אשמח לעזור

אני יכולה להמליץ לך על אחלה חברה באיזור פילדלפיה. עבדתי אצלייהם תקופה והייתי מאוד מרוצה. אחלה איזור ואחלה אנשים את יכולה לפנות אליי במייל [email protected] אני אשמח לענות לך על הכל :)

למעלה