עבודה בארה"ב

85balerafon

New member
עבודה בארה"ב

מישהו פה מכיר את החברה Rachels Best? מכיר מישהו שעבד בה? בכלל מה אתם חושבים על עבודה בקניונים בארה"ב בכלל ובסן פרנסיסקו בפרט? תודה לעונים

adias923

New member
תשובה לשאלתך

אני לא מכירה את החברה שציינת , האם הם דואגים לך לאישור עבודה? מה אתה מצפה להשיג ? אני כרגע באריזונה ויצא לי להיות פה גם לפני הכריסמס .....מרגישים את הבדל ! הקניונים די התרוקנו גם מעגלות וגם מלקוחות ובהתאמה גם המכירות ירדו אם אתה נוסע לשם החויה אז לך על זה ..... אני לא מכירה את סן פרנסיסקו אבל אם המטרה היא לעשות קופה אני אגיד לך בכנות שזו לא התקופה הכי טובה .... הכלכלה האמריקאית די בשפל והיקפי הקניות שהאמריקאים היו עושים ירדו בצורה משמעותית אני לא רוצה להוציא לך רוח מהמפרשים אבל אפילו תבקש טלפונים של עובדים שם (כשעדין שם) ולא אלו שעבדו שם לפני כמה שנים ותוכל לבדוק איתם מה הם מספרים אם יש עוד שאלות, בשמחה!

85balerafon

New member
תודה על ההתיחסות

האמת אני לא נוסע לשם לעשות קופה סתם זה מסתדר לי טוב עכשיו, אני מקווה רק לעשות קצת כסף שם כדי להעביר את הזמן ואולי לחזור עם משהו לפה.... בקשר לאישורי עבודה, עוד לא הבנתי כל כך איך זה עובד: איזה אישור בדיוק אני צריך לבקש? זה חלק מהויזה? ואם יהיה לי אישור שאני סטודנט זה מספיק טוב?

למעלה