עבודה באנגלית

דרקולה90

New member
עבודה באנגלית

היי לכולם אינ נגה ואני בי"ב אני עושה את הפרוייקט באנגלית על רובי וויליאמס(כאילו דה) ורציתי לבקש ממכם עצה לגבי רעיונות יצירתיים לעבודה חשבתי אולי לנתח כמה מהשירים שלו, אבל(בטח חלק מכם כבר יגידו שאני לא מערציה אמיתית) אני לא ממש מבינה את המשמעות הבישרים שלו חוץ מהשיר no regrets אני ממש חסרת אונים אז אם מישהו יכול לעזור לי ולשלוח לי הודעה אני ממש אודה לו תודה רבה רבה נגה

a Warming Sign

New member
אממ,למה שלא תעשי

את הפרוייקט כביוגרפיה? כי את זה אין בעיה למצוא. ואז כדי להוסיף משהו יצירתי תוכלי לנתח רק כמה שירים[מכל תקופה],או שירים שמדברים על תקופה מסוימת.

ashibud

New member
בקשר למשמעות השירים

יש אתר נפלא, www.songfacts.com עם המון עובדות על שירים ועל מה נכתבו. אתר מעניין מאוד, אפשר לשקוע בו שעות.

דרקולה90

New member
תודה רבה!!!

על העזרה, אני חייבת לך ודרך אגב, רציתי לדעת מתי יש מפגש פורום? אני יודעת שלא ממש הצלחתי להתחבר עם אנשים מהפורום אבל הייתי רוצה לפגוש אותכם כבר, אתם כולכם נשמעים לי ממש נחמדים באהבה נגה

כרגע לא קבוע מפגש

אפשר לעשות סינון ימים לקראת החג הבא,ולנסות לקבוע אחד

דרקולה90

New member
חובה לעשות מפגש!

לפי דעתי כמובן ודרך אגב, לכל המעריצות והמעריצים, מצאתי תמונה מהקליפ של rock dj שרובי ערום לגמרי, לא מצונזר ולא מזוייף מי שרוצה, יכולה לשלוח לי הודעה והיא תקבל את התמונה כי אני לא ורצה להביך את שאר האנשים שלא מעוניינים בלראות אותה בפורום. באהבה נגה

Berliner star

New member
בrock dj

הוא לא באמת ערום... לפחחות לפי מה שאני יודעת... בקליפ רואים שהוא מוריד את התחתונים השחורים עם האריה אבל מתחת לזה יש לו תחתונים לבנים.. אין סיכוייי שהוא היה ערום לגמריי.. אולי יש לך תמונת ערום אחרת, אבל לא מרוק דיג'יי.. לא ניראה לי..

Velma Kelly

New member
ואני ראיתי את גיל ססובר..

לא שזה משנה אבל בחיאת, אפשר לשמור פה אפילו טיפה של כבוד גם לרובי וגם לשאר האנשים פה? רובי הוא דבר ראשון אמן ולא כוכב סרטי פורנו (לפי ידעתי לפחות
) אני בטוחה שגם את יכולה לשמור טיפה על צניעות כשזה קשור לזה ולמקום, גם אם את לא מסכימה אם זה.. ויוחזר הוגו לאלתר!

למעלה