עבודה באל על בתחנות שונות באירופה

marry123

New member
עבודה באל על בתחנות שונות באירופה

שלום לכולם, אני מחפשת פירסומים בעיתונות/אינטרנט על עבודה באל על בארצות אירופה (אבטחה, בקרה וכו'..) ולא מוצאת. היכן מודעות מסוג זה מתפרסמות, אם בכלל? והאם באל על מעדיפים לקחת עובדי אל על מהארץ ולהעביר אותם לחו"ל - מעין סוג של "שידרוג"? אני סטודנטית שמסיימת את לימודיה עוד כשנה ומנסה לבדוק אופציות מעכשיו. אם מישהו התנסה בעבודה מסוג זה/מכיר מישהו כזה, אשמח מאוד לשמוע חוויות וטיפים... תודה!

tokit

New member
הכי טוב

זה להרים טלפון למחלקת הדרכה באל-על או ברשות שדות התעופה ולשאול..

נצר1

New member
ממה שאני יודעת

כי גיסתי וחבר שלה עובדים שם, לעבוד בתחנות בחו"ל זה אכן בדרך כלל משהו שמציעים לאנשים שכבר עובדים באל על בארץ ובעלי ותק מסויים (אני חושבת ששנתיים אבל לא בטוחה). לפעמים שולחים רק לגיחות קצרות בתקופות עמוסות כמו לפני הכריסמס, ופסח, ולפעמים זה לתקופות ממושכות ולהיות עובד קבוע במדינה ספציפית. ומידע מדוייק יותר תקבלי במשרדי אל על כמובן

jstmee

New member
הם תמיד צריכים עובדים!

הי! אני בעצמי כמעט עבדתי שם... את הטלפון תצטרכי למצוא לבד, כח אני לא מוצא אותו כרגע... אם ממש תרצי אני אחפש בהזדמנות.... (במסרים) אבל יש כבר 3 חברים שעובדים, אחת באנגליה, ואחד באמסטרדם ועוד אחד במיצריים.... המיונים לא כל כך קשים... את הולכת לראיון בעברית, באנגלית + מבחן קטן באנגלית, ואם עברת את זה שולחים אותך למיונים באיזה מכון... לא היסטרי... השכר שם הוא לא בשמיים, וקשה מאוד לחסוך שם, אבל אם זה בשביל החוויה או מצורך מסויים כמו לימודים, זה אחלה! בקיצור, שאת פונה אליהם, הם רוצים לראות שאת סגורה על מדינה מסויימת, ואם את תגידי להם סתם ככה שאת רוצה מדינה לא משנה מה באירופה, הם ינתקו לך בפנים. תחליטי לאן את רוצה, ותגידי להם כבר בשיחה הראשונה. מקסימום יגידו לך שכרגע הם לא צריכים וכבר יחזרו אלייך שיהיה צורך במדינה. או שתנסי כל פעם בשביל מדינה אחרת. בהצלחה! אם את צריכה עוד פרטים תפני אליי במסרים! מקווה שעזרתי... :)

למעלה