עבודה באירופה

קרמיט524

New member
עבודה באירופה

בוקר טוב לכולם, האם יש אתרים שמציעים עבודה (חוקית...) באירופה לאנשים מחוץ לשוק האירופי? במקצועי אני מעצבת אתרים. האם יש דרישה לכישורים מסוג זה? האם יש סיכוי שמעסיק אירופאי ירצה להעסיק בוני אתרים ומתכנתים בטכנולוגיית WEB למרות שיצטרך להשיג עבורם אישור עבודה? בתודה,

TrigATUSA

New member
לא ידוע לי על אתרים מיוחדים למהגרים

אבל רבות מהחברות שמפרסמות באתרים ה'רגילים' מוכנות לעשות ויזה לעובד, אם הן מעוניינות בו מאוד השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך זה האם יש משהו בכישורים שלך שהוא ייחודי שיגרום לחברה לעבור דרך התהליך היקר והארון יחסית של להשיג לך רישיון עבודה ('עיצוב אתרים' זה מאוד כללי. אילו שפות תכנות אתרים? אילו טכנולוגית את יודעת?) כדאי לחשוב על קישורים כללים שעשויים להיות מועילים והם נדירים יחסית. למשל - חברה שעובדת עם ישראל וצריכה אתר בעברית בהחלט תעריך מישהו שמדבר גם עיברית) בהכללה גסה, אם אין לך משהו ייחודי למדי ואין לך קשרים יהיה די קשה עד קשה מאוד

Nobilis

New member
שתי הערות

א) יש גם את נושא השפה עצמה. כלומר - אם השפה היחידה שאת יודעת פרט לעברית היא אנגלית, זה מצמצם, כמובן, את היצע המדינות בהן סביר לחפש. ב) קחי בחשבון שחברה באירופה יכולה להזמין ממך אתר גם בלי להשיג עבורך אישור עבודה. לדוגמא - אם יש לך חברה רשומה, והם מזמינים ממך אתר (כשאת מוציאה להם קבלה, וכו'), הם לא צריכים להוציא לך אישור עבודה. אם בזמן שהתהליך הזה קורה את יושבת בישראל (כלומר, עובדת מישראל) אין כל צורך באישור מיוחד כלשהו. הרי מותר לך לעבוד בישראל, והחברה שמשלמת לך משכורת (החברה שלך) יושבת בישראל. אם את רוצה לרשום את החברה באירופה, וגם לשהות באירופה באופן קבוע - את צריכה אישור שהייה ואישור לפתיחת חברה במדינת היעד, וכאן הדברים מסתבכים שוב.

diday

Member
יש כאן גם תחום אפור

הכותבת יכולה לקבל הזמנות לבניית אתרים, שאותם תבצע תיאורטית בחברה בישראל ומעשית במקום שבו היא מתגוררת באירופה. ניתן יהיה לעלות עליה רק על ידי הלשנה.

Nobilis

New member
אתה צודק כמובן, אבל...

חשוב להדגיש שבמקרה כזה היא נמצאת בסטטוס של תייר. ומכאן שבגדול היא לא תוכל להנות מכל השירותים הנתונים לתושבים (מערכת הבריאות, לדוגמא), והיא אמורה לעזוב ולחזור מדי מספר חודשים (על מנת לחדש את אשרת התייר שלה), כאשר בכל פעם יתכן ופקיד ההגירה יסרב להכניס אותה. ואם זה יקרה היא תאלץ לחזור לארץ ולשבור את הראש על איך היא מעבירה את כל הרכוש שלה לארץ כאשר אסור לה להיכנס בחזרה אל המדינה בה הוא נמצא. אני מניח שאלו לא החיים שדיברה עליהם כששאלה על "עבודה חוקית באירופה", אבל יתכן ואני טועה :)

למעלה