עבודה באירופה

גלה26

New member
עבודה באירופה

היי, יש לי דרכון אירופאי ותואר ראשון (אומנם הומני ולא מקצועי אבל זה גם משהו) ואני מעוניינת לעבור לגור בחו"ל ולעבוד שם. בעבודה לא זמנית, לא עגלות, תמונות וכל זה. אשמח אם יש לכם רעיונות באילו מדינות כדי לי ובאילו עבודות. ואם בכלל כדי לי. אשמח לכל מידע, המלצות וכדומה. המון תודה גלית

יעלי9

New member
באיזה דרכון מדובר

אם לא רומניה/בולגריה תוכלי לעבוד בכל אחת ממדינות האיחוד. הייתי מתחילה לקרוא אחורה בפורום ע"מ להתרשם מהמדינות השונות ולראות מה אפשרי לגבייך. שני דברים לחשוב עליהם גם אם מותר וחוקי לעבוד, לא תמיד קל למצוא עבודה - אם יש לך ניסיון במשהו או קשרים כלשהם הייתי מתחילה משם. שפה היא לרוב מכשול לא קטן במיוחד אם אין נסיון מקצועי - הייתי נותנת לזה משקל בשיקולים שלך.

גלה26

New member
בעצם את אומרת לרדת מזה?!

בגלל שאין לי שפה זרה- רק אנגלית ולא שוטפת, ואין לי מקצוע אז את בעצם אומרת לרדת מזה ולא לנסות את מזלי באירופה. אני ממש ממש רוצה לעשות את הצעד הזה, רק שאני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך לעשות את זה. אז ממש אשמח לעזרה! תודה

גלה26

New member
לא חושבת שזה רלוונטי

לא חושבת שזה רלוונטי לשם. עובדת ייצור, ביטחון, מזכירות- לא רלוונטי לכלום, אה?

עוגייה

New member
ענית לעצמך

תתחילי מללמוד את השפה (כמובן תלוי איפה את רוצה לגור) ולרכוש מקצוע

tevel389

New member
לא לא, אל תרדי מהרעיון

תרדי מהרעיון אם יש לה מה להפסיד, אם רק סיימת את התואר עדיין לא סגורה על עצמך מה את רוצה לעשות - אז תלכי על זה! תמיד אפשר לעבור לאנגליה, לעבוד משהו זמני להשתפשף בשפה ולחפש משהו יותר רציני - כמובן שנסיון זה הדבר הכי חשוב באנגליה! את יכולה להיות עם איזה תואר שאת רוצה, נסיון זה הדבר הכי חשוב באנגליה, לא יודע איך זה בשאר אירופה. אבל אם את עוברת לאנגליה כמובן לא לעבור ללונדון לשם חיפוש עבודה רצינית כי אז הסיכוי למצוא עבודה רצינית ירד בכמה מונים כי יש המון אנשים עם נסיון יותר רלוונטי (בממלכה) וגם הם דוברי השפה (למרות שזה לא קריטי - אם את יכולה לדבר את השפה על כל בוריה ולעשות את העבודה אז זה לא קריטי). אבל אל תרדי מהרעיון בכזה מהירות אם זה משהו שאת רוצה לעשות - רק לעשות שיעורי בית כמו שצריך ולהיות מוכנה נפשית כי אף אחד לא מבטיח לך שלא תצטרכי לעבוד במלצרות לדוגמא.

למעלה