עבודה באירופה - אזרחות אירופאית

princeCharles1

New member
עבודה באירופה - אזרחות אירופאית

היי.
לאשתי יש אזרחות צרפתית. לי אין אזרחות אירופאית.

חשבנו לאחרונה לבצע רילוקיישן להולנד או לאנגליה. אני איש תוכנה ולכן מתכוון לחפש עבודה בתחום.

השאלה - אם בתור אדם הנשוי לאזרחית אירופאית, אוכל לעבוד בצורה חופשית במדינות הנ"ל? האם יש תנאים מקדימים שעלי למלא?
האם אוכל להתחיל לחפש כבר עבודה מהארץ? (ולציין למעסיקים את מעמדי)

תודה

forglemmigej

New member
כן אין בעיה עם מעמדך

הייתי שוקלת אם להגר לבריטניה הם אוטוטו סוגרים את הדלת לאזרחי האיחוד, אשתך צריכה להרשם במועצה המקומית של כל מדינת איחוד בה תבחרו לגור לאחר שתהיה לכם כתובת ואז אתה גם נלווה. אני מציעה להגיע עם סכומי כסף להתחלה ולא להסתמך על משכורת בלבד שמי יודע מתי תמצא את העבודה.

princeCharles1

New member
ניתן לבצע זאת מהארץ?

אני מעוניין להסדיר את מעמדינו עוד מהארץ, לפני שאני חותם על חוזה עבודה. אני גם מתאר לעצמי שלא יתנו לי לחתום על חוזה עבודה בלי הסדרת מעמד.
בחיפוש הבנתי שמדובר ב eea family permit, אבל לא הצלחתי להבין איך מתחילים את התהליך מהארץ?

forglemmigej

New member
אתה יכול לשאול אם הם יכולים לחכות

באופן כללי אתה מקבל מספר אישי שדרכו אתה משלם מסים או ביטוח בריאות או עוד שאר דברים שעושים במדינה מסודרת כמו לפתוח חשבון בנק למשל או הורדת קבע במכשיר נייד, כל זה קורה כשאתה עובר לגור פיזית באיחוד זה לא בכאילו ותדע לך שהם בודקים את זה, היו מקרים של רומנים או פולנים שבקשו קצבאות ילדים כשהם במדינה מסוימת כי הם הרי משלמים מסים (אירו וחצי במשכורות שלהם) והתברר שהילדים לא היו בכלל במדינה כשקבלו את הקצבאות , אתה צריך להראות רצינות בקשר למעבר עם הוכחות פיזיות.

למעלה