אוקי תשבות
התשובה תהיה אך ורק למלונות דן ולא לשאר המלונת אם כי אני מרגיש וטוחושב שהדברים דומים ... יש לציין כי חלק מהדברים השתנו מאז כי עברה בכל זאת שנה וחצי ואז הדברים היו ברובם בתהליך של התהוות... ציוד: בכל חד יש שני מיטות,מדפים, ארונות (כל עובד ארון), מיקרוגל, קומקום ,כיריים חשמליות , ומקרר, מלקקחון בתוך הידרת חדר.. הבעיה איא בעיקר בהמטבחון הוא חלק מהדיקרה ולכן הבישולים לא תמיד מאויירם ורבים מהפעמים שישנים איתם וכמובן קולט אדים מזגן וטלויזיה עם שלושת הערוצים הממלכתיים. שתי כיסאות ושולחן את מקבלת שתי ציפוית או ציפית וסדין, בחורף מקבלים גם שמיכות בהתאם לצורך כרית וצייפית לכרית וכמובן מגבת ...(אני אישת לא קיבלתי אלו שאחריי קיבלו).. מה להביא, טייפ או מע' מוסיקה אם את צריכה, חשוב מאוד להסדיר שירותי בריאות (שלא נדע מצרות), כבר שאת מגיעה לאילת כי רופאת האורחים בכללית 0וגם בשאר הקופות לא אותו דבר), היא עמוסה מאוד ואני חושב שכתושבת אילת את זכאית לטיפול טוב. להוציא כרטיס תושב אילת. הסעות ללא תשלום מהעבודה לבית ולהיפלך. לגבי אלמוג - ההתהוות בזמני הייתה קפטיריה מעולה , ובריכה תוכנן מועדון ריקודים וחדרר כושר.. שותפים - נק' כאובה וטובה , יש חובה לכל ימי שגר במגורי העובדים לאכלס שותפים וזה חלק מן החוזה , זה הכאובה אך הטובה, אצלנו רוב השותפים הסתדרו אחד עם השני, לי יצא לגור מס' שבועות בתהליך המעבר הייתי ללא שותפים, אך הם הגיעו , צוות המגורים בדר"כ מתחשב בבקשות ובעיות שקורות החל מהפסקות חשמל בדיוק כשצריכים להתקלח אחרי יום עבודה מפרך בלילה קצר ועד לנייר טואלט, החל מהתאמת עובדים לילה ויום ועד למריבות בין שותפים ושכנים וקרו בימיי שראיתי החלפות הבתוך המגוריים. חשוב חשוב חשוב , בדן אומנם בזמני לא הקפדו על זה אך בשאר המלונות שמעתי שמקפידים על זה וייתכן גם בדן כיום, חשמל עד 50 או 100 שח לחודש לכל דייר!!!!!! שימו לב לדוד בחורף ולמזגן בקיץ (בחורף צריך מזגן רק לילה לפני השינה בהחלט לא לישון איתו!!!!) הכוונה להשקעה בעובד הייתה למה שמגורים מכלים בדירה אך יש לי כמה דברים לומר על השקעה בעובד:* * השעות מטורפות * ההסכמים הקיבוציים של המלונות בכלל ושל אלו באילת לא קבילים מבחינת החוק לכל מה שקשור לשעות עבודה למלצרים ועובדי מזומ"ש עובדים במשרות מפוצלות.. *קיים ניצול מחפיר של חוסר הידע של הצעירים שכן המהנלים שם מתייחסים לעובדים כאל מובן ממאליו והם נותנים לך הרגשה שאת צריכה להודות על כל דבר שהם נותנם לך.. * הפסקות לא מתוקצבות בשכר ואת אפיול צריכה לשלם עליהן מחיר סמלי של ארוחות.. *ארוחות* 3 פעמים ביוןם, אורוחות סה"כ טובות רק שכל הזמן אותו אוכל זה מביא לפעמים לריוויון ושובע מה שקורה לאחר מס' ארוחות צבאיות.. *סביבת המלון מאוד לחוצה!! ותקחי זאת בחשבון, המנהלים ברובם לא רואים בעוב דאדם אלא כמכונה שיש לה מטלות וחייבת לעמוד בהן!!!. *מס' שעות ארכוות מאד 8-12 שע ואפילו 17-19 אך אני חייב לומר מניסיון זה לא יתבטא בשכר ולו בגלל שהשעות הנוספות יתקזזו עם שעות החלקיות שיכריחו אותך לא לעבוד כדי שהשעות הנוספות ישלימו ליום ..פשוט חוצפה!!!. אני הייתי מזנונאי בחד"א של אחד מהמלונות וחוויותי בסופו של תהליך לא הייתי ממליץ על חוויה זו.. היום סיימתי עבודה שאומנם לא הכי אהבתי אך נהניתי בה ובעיקר בגלל המנהלים ואנשי המחלקה והיה לי עצוב לעזוב מחלקה , המחשבים , הלקוחות ובעקר האנשים... הלקוחותבטלפון היו מכל המינים, במלון ראיתי לנגד עיני בהמות שבאות לטרוף את האוכל ואין להםן כושר התאפקות.. כגון : לא אפשרו מס' פעמים לקחת צלחותאו שלים אותם במקומם.. תראי מצפים ממך לכל מטלה ולאפס מנוחה היה איסור לשבת במשמרות והיינו צריכים לעמוד כל המשמרת ובמזן שאין מהלעשות, נמצאה עבודה..ולא משנה איזו עבודה..