עבודה אחרי התואר

עבודה אחרי התואר

אז סיימתי את התואר שלי בלימודי ערבית ומזה"ת ולמצוא בעבודה בתחום זה ממש לא פשוט. ואם כבר מוצאים אז מאד מאד קשה להתקבל! כרגע אני עובדת במוקד טלפוני אבל הגיעו מים עד נפש ואני לא יכולה להישאר שם יותר לאור העובדה שאני כבר עובדת במקום יותר מ 3 שנים!! אני רוצה ללכת לחברת כוח אדם אבל אין לי מושג מה אני מחפשת, כלומר אין לי ידע נרחב במחשבים (כי לצערי לא הייתי פקידה בצבא, עשיתי משהו שקשור לערבית...) ולכן אני לא יכולה להיות מזכירה או פקידה כי דורשים ידע בנושא. אני קצת נואשת, מה עליי לעשות?

משרדית

New member
שלום לך הילי פילי - אחלה שם יש לך!

צר לי כי אינך מוצאת עבודה בתחום לימודייך. אני מבקשת ממך, פני לפקולטה בה למדת, ובקשי עזרה והדרכה כיצד לחפש עבודה, למי לפנות, לאילוגורמים אפשר לפנות בנושא אותו למדת. המחוייבות שלהם לעזור לך להסתדר בחיים לאחר סיום הלימודים. את לא למדת בחלל החיצון. יש שם מנהלים, מרצים, יועצים וכד' הם מחוייבים כלפייך. בלי קשר אליהם, תכיני לך קורות חיים בהם תרשמי את המשרה אליה את מעוניינת לפנות. - מורה -מתרגמת -משרד החוץ -משרדי כ"א לעובדים ערבים - ועוד דברים שמתאימים לדוברי ערבית אבל, קודם כל, פני לאוניברסיטה בה למדת. אם תרצי עזרה ממש אישית, פני אלי במייל כל טוב מירי

אונ' היא לא מכון להכשרה מקצועית

למדתי שאוניברסיטה מעניקה השכלה והיא לא מכון להכשרה מקצועית, לכן אין לאונ' מחוייבות להפנות אותה לעבודה או להדריך אותה

אורום

New member
נכון שלאונ' אין מחוייבות אבל

לרוב יש לאנשים מהאונ' קשרים בתחום כי זה העיסוק המקצועי שלהם ולכן הם יכולים לנסות ולעזור ולשדך בינה לבין מעסיקים פוטנציאלים. בכל מקרה אין לה מה להפסיד אם היא תפנה לאונ'. במקרה הכי גרוע הם ידיגו לה שאין להם איך לעזור לה.

ורד302

New member
האם את מחפשת עבודה בתחום

לימודייך, או גם בתחומים אחרים? האם יש לך גם תעודת הוראה? את יכולה אולי לנסות לפנות פניה יזומה למשרד החוץ.

אפשר לקבל מינוי פוליטי במשרד החוץ

למשרד החוץ יש 12 תקנים להצבת שגרירים במסגרת מינויים פוליטיים.למשל בצרפת השגריר ניסים זוילי הוא מינוי פוליטי של ממשלת ברק. אולי כדאי שהיא תנסה לבדוק האם לאבא שלה קוראים עוזי כהן. זה יכול לעזור

למעלה