"עבד" בעדינות...

• פותח הנושא xe
  • פורסם בתאריך

xe

New member
"עבד" בעדינות...

אני אוהב לפנק, זו הפנטזיה שלי. לא עבד במובן האגרסיבי אלא שליטה מהסוג העדין, לאשה או אפילו לזוג (גבר ואשה). הנה לדוגמא אחת מכמה התנסויות שהיו בזה (במקרה הזה עם זוג) הגשתי ארוחה איטלקית לזוג לאור נרות, מצצתי לגבר וירדתי לאשה במהלך הארוחה, סיבנתי אותם באמבטיה, ליקקתי את שדי האשה בג'קוזי, לבשתי תחתוני חוטיני לפי דרישתם ועשיתי כל מיני דברים שביקשו (לא לפרוט כאן), בבוקר- ירדתי לשניהם ו"הורדתי להם" את זקפת הבוקר-לאחר מכן הגשתי להם תפוזים וטוסט. ואלה רק הפרטים הלא חסויים. אני פתוח לכל פינוק, לא נגעל ולא נבהל, לא בודד ולא נראה רע (רזה, בן 30, עיניים כחולות, שיער שחור ומנוסה אם זה מעניין). האם יש זוג שרוצה להתפנק? אולי אשה שרוצה שישרתו אותה, יענגו אותה? צור קשר בפורום,ספרו לי על שלכם. ונתרגש יחד. גיא

s h l o m k e

New member
כן לפירוט כאן ../images/Emo11.gif

אם אתה רוצה למצוא עוד קליינטים אתה חייב לפרוס בפנינו את הרזומה של פעולותיך, אף אחד לא יקנה חתול בשק. מצצת לו. לקקת לה. הגשת אוכל. מה עוד עשית ? מה עוד היית רוצה לעשות שאולי לזוג ההוא לא עשית
קדימה, דבר.

xe

New member
אז ככה

מי שרוצה לבדוק אפשרויות ולקרא עוד מוזמן לכתוב אלי לאי מייל, אבל הנה כמה רמזים נוספים: בשלב מסוים של הלילה, היה צורך ב"עזרה" מאסיבית כדי להעמיד את הזין של הגבר שוב. האשה ממש דחפה לי את הראש לתוך התחת שלו, כדי שאלקק לו את החור בזמן שהיא מוצצת לו בעדינות ומעמידה לו אותו. וכדי שישאר קשה בזמן החדירה (שלו אליה)- היא העמידה אותי בתנוחת כלב עם הפנים אליהם, ובזמן הזיון דחפה לי בעדינות החוצה ופנימה אצבע משומנת כדי שיסתכלו שניהם ויתגרו. כמה ימים אחר כך אגב, האשה קראה לי להגיע לתחנת רכבת השלום. העלתה אותי על רכבת, ושם, בזמן נסיעה , קראה לי לשרותים. שם, התיישב עלי והכריחה אותי ללקק ולרדת לה בתחת ובכוס תוך שהיא מאוננת, עד שגמרה. אחר כך, הלכה משם ולא ראיתי אותה עוד. כן- אני פתוח לרעיונות נוספים. כתבו לי למייל ונראה מה הלאה.

Z o d i a c

New member
חופשי מחרמן!

השאלה היא איפה ואיך הכרתם? האם עושה את זה עם זוג נשים או זוג גברים בלבד?

Z o d i a c

New member
אני אשאל את הבעל החדש אם יש מצב

לשלישיה איתך. אם כי קול פנימי אומר לי שאין סיכוי. לצערי הוא רחוק שנות אור מכל הקשור למשחקי שליטה....

xe

New member
דווקא משום כך-אני בעניני עדינות

לא בכח, אבל אולי נמשיך את הדיון הזה באי מייל שלי? [email protected]

cai

New member
רחוק שנות אור?

תהיתי- עד כמה יחסים יכולים להסתדר עם בן זוג שרחוק שנות אור מהעולם הזה... ז"א- לא מטריד אותך לא להכנס לעולם השליטה בפועל?

Z o d i a c

New member
יצא לי לחשוב על זה לאחרונה

בפרט לאור העובדה שיחסי מין הם חלק מאוד חשוב ומכריע בזוגיות מבחינתי. עדכני לעכשיו אין לי תשובה בנדון. האם לוותר על מה שאני אוהב בשביל מישהו? האם להנות משני העולמות הווה אומר לבגוד בו? על הראשון קשה לי בכלל לחשוב ואת השני המצפון לא מאפשר. לא יודע, צריך לחשוב על זה.

למעלה