עאעאעאאע כנסססו..

עאעאעאאע כנסססו..

בנות שלי? תנחשו מי עכשיו אצלליי? אני כולי מתרגשת הוא יושב פה ליידי.. הוא אמר שעוד כמה דקות הוא יכתוב לנו בפורום.. כפרעלייו הוא מוסר לכל הבנות נשיקות וחיבוקים.. וחג שמחחח [ושלא תוכלו המון מצות שלא תשמינו לו] חחחח.. מי שרוצה שתתקשר אליי אני יעביר לה אותוווווווו:):):):) מאושרררת

1 באפריל שמייח לכולם

מקווה שלא יעבדו עליכם יותר מידי עללי כבר עבדו שלוש בנות

חחחח

על מי אני לא עבדתיייי.. עבדתי .. על אמא שלי. חברות ידידיםםם.. אני ואחי שיחקנו אותה רבים וכאילו יורד לאחי דדם.. באפ שמתי לו קטשופ.. אני שחקנית טובה:p.. אמרתי לידידים שלי שאני מאוהבת בבהםם.. חחחח לחברה שלי?יש חבר.. ואתמול הייתי אם חבר שלה.. אז אמרתי לה שבדרך שהוא ליווה אותי.. התנשקנו חחחחח.. יאו היא לקחה אתזה קשששששששששששששה אמרתי לחבר שלי שכל הזמן הזה שהייתי איתו? הייתי אם מישהו אחר [בגידה:p] הוא כולו מתתתתתתתת .. בקיצור היה מצחיק.. מצפה לי מלא הזרמות אני לא מאמינה לכלוווום!

../images/Emo182.gifחח יא קרועעהה!

אני בכלל לא יודעת איך לעבוד על אנשים.. אני אקח לצומת ליבי את הקטע עם האחים XDD חחחחחחחחחח אוהבת 3>

lililulu

New member
כמה שאני שונאת את היום הזה...

כל דבר שאומרים לך את לא יודעת אם זה באמת או שעובדים עליך
מי האידיוט שהחליט שצריך יום כזה?!D:

../images/Emo15.gifאת ? . ../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתם 1 באפררררררררררררריל [למרות שכבר 2 ] אייייייייך עבדתי עלייך שאת המצאאת את זההההה חחחחחחחחחחחחח . חח עזבי - התפגרתי - . D:D:D:D:

ואיי עם מדברים על 1 באפריל ..כנסו..

לאבא שלי היום יש יום הולדת...חח שיהיה לו מזל טוב.. אבל תקשיבו מה חשבתי לעשות... להגיד לו ככה: אבאא מזל טובב שיתגשמו כל חלומות ליבךך ותשתיחיה עד 120 ויותר.. הוא יגיד לי תודה תודה.. ואז אני יגיד לו חח מה חשבת שאני באמת מברכת אותך?1 באפריל!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי אם אני יגיד לו את זה איך הוא יהיה עצוב חחחחחחחחחחח..... אבל אני לא יגיד לו.....

../images/Emo15.gifחחח אבל את לא עובדת עלייו ../images/Emo6.gif

כאילו את צריכה לשקר , לא להעליב או מש'ו . . . .

../images/Emo110.gifחחח אורטלי כנסייייי

וואי היתי מתה להגיב לך מקודם אבל לא יכולתי כי עבדתי על כולם שעזבתי חחחחחחחח...... איזהה קטעיםםםםם את רואה בהתחלה מזה האמנתתי אני מחפשת מכולם תפון שלה וזהה עד שקלטתתיייי שזה 1 באפריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פגרתתתת הלוואי שזה היה קורה במאתת אוהבתותך חיי3>.............................

למעלה