ס

ע פ ר ל ה

New member
הרגת אותי עם המעמולים,ובכלל...

חסרת רחמים שכמותך
עכשיו בזריז,תביאי כתובת של'ך... i am on my way...

יערית

New member
אהבה

מחיה את הגוף והנפש..סתם כי בא לי לתת מנת חיזוק ,לסופ"הש הזה שעברתם

גמניפה

New member
walla אם אפשר לקבל את הכתובת של

הטכנאי.... אם אצלך עבד ,אולי גם אצלנו...

רחלי228

New member
עוד קצת

פסטיבל סגול הוא פסטיבל שמאפשר לי לצאת טיפה'לה מהשגרה לשלושה ימים (לא תמיד הייתי בכל הימים עקב אילוצים שונים או הרגשות שונות) והשנה אני רוצה לתת לעצמי. אפשר להיות עם הילדים או בלי...ולצבור חוויות של התפתחות וצמיחה (בנגיעה קטנה, לא כל הסדנאות שם הן מלאות, יש כאלה שהן רק "טעימה") ומצוטטת מדף הפתיחה: "רוחניות אמיתית מוגשמת בגודל הנתינה שבלב וכל הצמיחה שלנו היא למטרת נתינה זו..." "הדבר החשוב ביותר בחיים אינו מה אתה מפיק מהם,אלא מה שאתה נותן להם" נמסטה

מצטרף לשאלה - פסטיבלים

אני עוקב מזה זמן מהצד אחר פסטיבלי בראשית סגולים שאנטי פאנטי למיניהם, מעולם לא הלכתי לאף אחד כזה אבל פגשתי אנשים רבים שעשו זאת, חלקם סיפרו שזה אחלה מקום לתפוס זיונים, חלקים סיפרו שיש שם סדנאות מעניינות , אחרים באו בשביל החבר'ה. בסדר, כל אלה הם דברים לגיטימיים, אני רק חושב שבשביל הדברים האלה כרטיס הכניסה הוא קצת יקר, וחוץ מזה הפרסומים של הפסטיבלים הללו תמיד מדברים על חוויה רוחנית והצטרפות למעגל אנרגיה והיפתחות אל האני האמיתי וכאלה, אבל מעולם לא נתקלתי במישהו שיספר לי שזה באמת מה שקרה לו שם. אז מאוד מעניין אותי לשמוע מה באמת הפסטיבלים הללו נותנים, אם זה שווה את מחיר הכניסה, אם זה דומה בכלל למה שזה מתיימר להיות בפרסומים. אור ואהבה

רחלי228

New member
טללי

בפעמים שהייתי בפסטיבל סגול חוויתי המון...חלק מהחוויו נהדרות , חלקן על הפנים... מרחב נשים - הייתה עבורי הארה גדולה לקשר שביני ובין ביתי...ומאז - הקשר התהדק במימד הנשי - פיזי, בין אם בתהליכים שאנחנו מבצעות ובין אם ברמת התקשורת. קיבלתי מושג על סדנאות שונות - כמו ריבריסנג - שמאז הפסטיבל, המשכתי להתעמק בנושא והפתח אליו יותר (אמנם עבר המון זמן ורק בזמן האחרון אני עוברת את הסדנא הזו). מדיטציית אום - עוד תהליך עמוק ומרגש, שעקב הפרעות סביבתיות ורגשיות לא הצלחתי לעבור עד תום. והכוכב שלי - רבי גפני - שבשנתיים האחרונות לא היה בפסטיבל - השנה הוא חוזר...וזו חוויה בפני עצמה, הומור משולב עם טעימות מעולם הדת והקבלה. שירים וניגונים אל תוך הלילה. בקיצר....חוויה של סופ"ש. קח את המחיר - 220 ש"ח במכירה מוקדמת (ילדים עד 12 חינם) , תחלק בשלושה ימים שזה כ- 74 ש"ח..ותחשוב על כניסה רצופה של שלושה ימים לבילוי איתם בקולנוע, כינרת, קאנטרי, או כל בילוי אחר. אמנם זה מחיר קצת גבוה ל"רוחניות" ואין ספק שמדובר במיסחור של ה"רוחניות"...אבל בסה"כ זה כייף...

כמו שאמרת זה "מסחור של הרוחניות"

אין לי ספק שהנושאים המובאים שם מרתקים וטובים אבל מי שרוצה ללמוד את אותם נושאים לעומק רצוי שיבחן את המורים שלו. אם המורים האלו נוטים למסחר את עצמם נשאלת השאלה איזו רוחניות הם בדיוק רוצים למכור לך... בכללי מסכים איתך שפסטיבל כזה הוא מסע טעימות וכך ראוי להתייחס אליו לעניין המחיר זה כבר לפי כיסו של כל אחד רוחניות במסע טעימות בדרך כלל תפור ליאפי הממוצע ולגודל הכיס שלו

אני בא

חושב להשאיר את הבן שלי אצל ההורים שלי ולהגיע .זקוק לשיחרור הזה .רק מילים טובות יש לי לומר על הפסטיבל .למי שלא היה עדיין זו חויה אמיתית

א ש לי

New member
מה שמצער הוא ש...../images/Emo132.gif

יש אנשים (כמובן שלא כולם) שהולכים לחוויה שבעיניין ואולי למטרה נעלה יותר, ולצערי, משאירים שם את מה שיכלו לקחת איתם חוזרים הבייתה לא מפנימים דבר ברחובות העיר שלהם ולא עם הסביבה, וחוזרים למסגרת ולקיבעון שבשיגרה עד לפסטיבל נוסף בשנה הבאה:) חבל.
תגובה זו שלי לא מופנית לאף אחד אישית מהפורום.

פסטיבל סגול

הייתי שם לראשונה בשנה שעברה בפסטיבל סגול העשירי וכשיצאתי משם ידעתי שאבוא גם לבאים אחריו חוייה בילתי נשכחת מבחינתי ואם חוץ מהסדנאות גם פוגשים אנשים חדשים ומעניינים אז הרווח כפול .

למעלה