ס
שבוע!

Gadook

New member
CT, בדיקת קוארדנציה וכמה שעות עם נעם ../images/Emo9.gif

 

Gadook

New member
מוח, עם זריקה יוד ../images/Emo7.gif

טוב נו, לפחות עבר. הרופא המנאייק סיפר רק לאמא שלי על הזריקה עד שנכנסתי כדי שאני אלחץ.. יש לי הרגשה שהיא אמרה להם על הלחץ מחטים שלי.
 

Gadook

New member
נדע בקרוב.

אחרי ה4 בדיקות בשבוע הקרוב
תודה על ההתעניינות
 

MoonyAvFreak

New member
אין. חולה. בבית.

אבל יש לי את הדיסקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!1 פאק זה עשה לי את היום השבוע החודש הכל. כמה זה מוזר ושונה. לא איכפת לי. זאת היא. והיא בנשמה שלי כבר מאז כיתה ו' חח.
 

טל קארי

New member
סינימס../images/Emo13.gif

הולכת לסינימה סיטי עם חברות לחגוג ת'יומולדת שלי, ואממ..זהו!!=] סופ"ש נעים ללכולםם
 
חזרתי מת"א..../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

איזה נחמד היה.. הלכתי עם אמא לקניות... קניתי נעליים ופוסטר של ג'וני דפ
אממ הייתה הפגנה של הסטודנטים בשינקין.. והם הביאו אפילו כמה שינגנו על גיטרות תופים והכל.. היה שמח D: ואכלתי צהריים ב- אורנה ואלה. ול"קינוח" שתיתי שייק פירות D: אתמול הייתי בקניון איילון ואחרי זה עד איזה 4 בלילה אצל חברה.. קיצר.. היום תיכנוני הם ללמוד ללשון.. ודחוף! יש לי הרגשה לא טובה בקשר למבחן הזה.. יום טוב לכולם!
 
אמ.

לפני כמה דקות סיימתי לסדר דברים בחדר (מגירות וכל זה). בערב ב"ה אני אסדר את הארון בגדים שלי (אני שונאת לסדר בגדים!
) והוריד את החולצות הקצרות למטה. בהמשך הערב ללמוד למבחן בלשון, להכין שיעורי בית בביולוגיה ולעבור על החומר למתכונת בערבית
שבת שלום
 

LilTink

New member
סוףסוףסופ"ש.

ארוחת ערב המונית עם מליון אנשים שאין לי כח אליהם. אח"כ לנועם.
 
למעלה