ס
שבוע.

gilush4

New member
הי! עזרה חשובה!

אני תלמידת יב' במגמת מדעי החברה וכרגע אני עושה את היחידה החמישית של המגמה והיא עבודת גמר. במסגרת העבודה אני צריכה את עזרתכם במילוי השאלון קצר. השאלון כמובן אנונימי ואשמח אם תשתתפו. את התשובות עדיף לשלוח לי במסר אישי.. תודה לכל המשתתפים! עזרתכם חשובה לי מאוד!! :]

P i x i e s

New member
אז זהו זה, היא הלכה. נטשה. ../images/Emo10.gif

ואני מבטיחה לכם, מבטיחה, שאין בנאדם שמרגיש רע יותר ממני. אין טעם לחיים כשכולם עוזבים אותך ככה, והיו רגעים שפשוט הרגשתי שהיא החברה היחידה שלי. הכנתי לה ספר ושמעתי שהיא גם "השוויצה" בו אח"כ, והחיוך על הפנים שלה שווה את הכל. הרגע חזרתי מנתב"ג, הפרידה הייתה קשה נורא, בדרך חזרה בכיתי , אבל כל זה לא משתווה לרגע שנכנסתי לחדר, התיישבתי על הכיסא והתחלתי לבכות בקול רם. כבר אין לי נשימה מרוב שאני בוכה עליה. אפילו אבא שלי, שהיום רבתי עם ההורים שלי בטירוף (לא משנה) נכנס לחדר. ולא יהיה בסדר, פשוט לא יהיה בסדר. אני לעולם לא אתרגל לזה, עובדה שבשיחות שלי עם חברה אחרת שעזבה לקנדה בכיתה ח' אני עוד בוכה מגעגועים. אני אוהבת אותה כל כך, וזה הולך להיות שבוע גרוע. חיבוק, מישהו?

Gadook

New member
../images/Emo24.gif עצום!

חברה שלי עוברת כנראה בשנה הבאה ללונדון.. אני ממש מבינה אותך..

אני לא הייתי בסיטואציה כזאת,

אך אני מבטיחה לך שיהיה בסדר. אתן בטח תוכלו לשמור על קשר ב"ה והיום כשיש כ"כ הרבה אמצעי טכנולוגיה... והיא בטח גם תבוא לבקר בישראל. מקווה שתהיי בסדר ובינתיים קבלי חיבוק ממני (בתקווה וזה יעזור)
שירלי.

B a m b o o k

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מכירה את זה... הבנדוד שאני הכי קרובה אליו עזב לחו"ל
וממש היה לי קשה עם זה.. אבל מסתדרים.

למעלה