ס
שבוע!

P i x i e s

New member
אני פשוט כל כך... מאושרת! ../images/Emo13.gif

אז הטיסה הייתה נחמדה... הכיסא שלי עשה בעיות קצת אבל הדייל סידר P: הסרטים היו בסדר, חלק מהם כבר ראיתי. האוכל נחמד. אבל זה לא העיקר, הגעתי לכאן, וזאת כבר סיבה למסיבה!! אני כל כך נהנית רק מלהיות כאן, מההפסקה שאני לוקחת מכל המחויבות, פשוט מדהים לי :) קנינו המון בחנות של תכשיטים שעשתה לעיניים שלי שוק (כל כך הרבה צבעים!!), אשכרה אמרתי לאמא שאני מצטערת
נופר, איפה את?
קיצר, מה אתם עושים היום?

NoFaRi1

New member
אוף בייב את פשוט לא מבינה מה הלך!!

מסתבר, שאבא שלי ואחים שלי נסעו היום לסקי במקום ממש קרוב לניו יורק (!!), אוף והם לא אמרו כלום וזה... ומתישהו במשך היום אמא שלי אמרה לי ואררר, הייתי יכולה לראות אותך! ]::

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אווווווף נופי :(

תבואו לוויקנד.. אנחנו כאן עד יום שבת בערב!!

אחח ניו יורק..../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

מתי לעזאזל אני אגיע לשם?? אממ קמתי היום ב-2 והכל נראה לי מזה מאוחר...חח אני בשוק מהשעה כל הזמן.. רציתי גם ללכת למסיבה ב-TLV אבל היום יצא לי החשק כזה.. לא יודעת.. משהו מוזר עובר עליי.. ויש לי ליום שלישי גם להגיש עבודה וגם ללמוד למבחן! איזה בני זונות.. לא מתחשבים בכלום! החופשים היום הם כבר לא חופשים.. אלא רק ימים שלא באים לביצפר ולומדים בבית... נמאס!. קיצר.. אני באדישותי עוד לא התחלתי ת'עבודה בכלל... מקווה להתחיל מחר...

שחורים קראו לי ג'ויש סקוואד היום!!

יוו בחיים לא הרגשתי כה מאגניבה
שבת- מן הסתם בית כנסת, אולי יקפצו לפה בנות. יש לי לקרוא הזדמנות שניה.. ראשון- קראית מגילה ואז חדר כושר או משו כזה

כולם יודעים את זה

להיות יהודי זה באמת מגניב וחוצמזה, יש לי את השיער היהודי החום הג'יפתי המתולתל,אז איך אפשר לא להבחין בזה?

NoFaRi1

New member
יש לי חום וזה, והאף שלי סתום רצח]:

אני אני חייה וכאלה. היום היה מן ערב כשרונות כזה בבצפר, בואנה, בני אדם באמת כשרונים P: כלכך לא הבצפר בארץ, חח. וסיפרתי לידיד שלי שגם אירגן את כל הקטע הזה שם שאני חולה וזה... קיצר בסוף שנגמר כל הערב וזה אז היה קטע של תודות, ובסוף הוא אמר "ותודה מיוחדת לנופר שהגיעה למרות שיש לה חום, תהיי בריאה בייב" ווא אני אוהבת אותו! ופיטר, הלוואי שימות. אוח טוב קיצר דיברנו על סופ"ש.. אממ מחר יש פורים בבית כנסת, ומגניב וזה. ואז שיעורי בית P:

למעלה