ס
שבוע

x N O A M x

New member
ס../images/Emo32.gifשבוע

טוב, הינה סיפור. לא מצחיק, לא שמח. אני עומדת לבכות עוד שניה. סיפור כ"כ כ"כ עצוב. שתקראו תבינו. מי שלא רוצה לקרוא, שיילך לחפש עיסוקים אחרים, אבל זה סיפור לחיים. "אני שונא אותה" כך כתבתי ביומן שלי לפני מספר ימים. "אני מתבייש בה,אני לא יכול יותר!למה היא אמא שלי?!אני רוצה מישהי אחרת,טובה לא אותה!אני אעבור דירה!רק להתרחק מהאישה הזו!!" אני רוצה לספר לך משהו יומן שלי. היום,היא,האישה הזו!באה אליי לביה"ס! נישקה אותי וחיבקה אותי כ"כ חזק מול כולם! היא!החסרת עין הזו!כ"כ התביישתי,חברים שלי צחקו עלי ואמרתי להם שהיא פסיכית וברחה ממוסד פסיכיאטרי. ------------------------------------------------------- הילד הזה,בן לאמא בעלת עין אחת. יום אחד,החליט הילד לעבור לגור בסנגפור בשל לימודיו וציונו הגבוהים. לאחר מספר שנים,גדל אותו ילד.והתחתן,ילד ילדים משלו,הקים משפחה,בית,הרוויח כסף ונהנה מהחיים.הוא בכלל שכח מן האישה הזו. אמא שלו. לאחר שנתיים,הגיעה אמו אל ביתו בסנגפור. נרגשת,היא הביאה מתנות. אך במקום לקבל חיבוקים משלושת נכדייה, הם בכו.וברחו וצחקו על העין שלה. בנה ישר עמד על המשמר:"איך את מעזה לבוא לפה ולהפחיד את הילדים שלי ואת אשתי?! ת ע ו פ י מפה!" הניחה האמא את המתנות על הרצפה.ובזמן שהעינים שלה היו מוצפות דמעות הלכה משם. לאחר שנתיים וחצי מן המקרה בביתו של הילד. הוא נסע אל הארץ לעסקי עבודה.ובדרך עבא מול ביתה של אמו.הוא נכנס לבדוק מה שלומה. ותפסה אותו השכנה וסיפרה לו שאמו נפטרה. אתם תוהים בטח אם הוא בכה?לא.הוא לא הזיל דמעה. לפני שאמו מתה,היא השאירה לשכנה מכתב בשבילו. ובמכתב היה כתוב: "בני היקר,אני מצטערת שבאתי לסינגפור לבקר אותך וגרמתי לך לפחד.כ"כ רציתי לראות את הנכדים שלי.אני מתנצלת שהרסתי לך את הילדות וגרמתי לך לבושות בילדות.אבל אני אספר לך משהו ילד שלי,כשהיית תינוק היית מעורב בתאונת דרכים ואיבדת עין אחת.אני לא הייתי מדמיינת את חייך ללא שתי עינים.אז נתתי לך עין אחת שלי.אני כרגע לא כאן,אני מבוגרת ולא מסוגלת לחיות יותר.אוהבת אותך,אמא."

HaDaRoSh

New member
אומייגאד :| ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

זה סיפור אמיתי?

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

סיפור ממש עצוב נורא מרגשים אותי כל הסיפורים האלה

gali56

New member
עצוב../images/Emo10.gifולמי שרוצה לדעת..

כן זה סיפור אמיתי.

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif אני מכירה את זה :(

בכיתי 3 ימים אחרי זה. רציני, לקחתי את זה נורא קשה. זה מעציב אותי כל פעם מחדש. אני לא מאמינה, בנאדם כזה שפל פשוט.

system רולז

New member
../images/Emo4.gif

איזה מגעיל הוא...זה אמא שלו אז מה עם היא קצת השפילה אותו ...
והיא הולידה אותו?! ולא איכפת לו ממנה...!? ממש מגעיל

HaDaRoSh

New member
קולולולולוו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

[נעם נדבקתי
] מזל טוב

סוף סוף|פוווו| ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

ראיתי עכשיו מלא כתובות בווינט וכמה חרשו על זה אתמול בחדשות:0 אבל העיקר שתפסו אותו!

x N O A M x

New member
יאללה עוד מעט אני הולכת לפסטיגלXD

חחחחחחחחחחחחחח יהיו כאלו צחוקים בטח
גם אני יושבת ליד איפה שהם יוצאים וכאלה..כאילו ממש:p אני אוכל לתת כיפים לכל אחדXD

למעלה