חח כן
I I Dont Give A Dam New member 29/6/07 #55 ../images/Emo42.gifלהלהללההה זהו, נראה לי שאני סוףסוף סגורה על חתימה D:
J jimmy eat my world New member 29/6/07 #59 ../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח שיר יפה../images/Emo23.gif תתחדשי
S sweet shir New member 1/7/07 #67 אני כולי עקוצה#%@%#@$ ישלי איזה מיליון עקיצות$#@$ וכל שניה אני מוצאת אחת חדשה X__________X; כמעט סיימתי חבילת אלוורה!!
אני כולי עקוצה#%@%#@$ ישלי איזה מיליון עקיצות$#@$ וכל שניה אני מוצאת אחת חדשה X__________X; כמעט סיימתי חבילת אלוורה!!
I I L O V E MCR New member 1/7/07 #68 נמאס לי כבר><../images/Emo129.gif אני לא רוצה לבכות.. אני לא רוצה לבכות על האנשים שעושים לי רע. אוף.. אני לא יודעת בשביל מה בכלל כתבתי את ההודעה הזאת. אני מעוררת רחמים פשוט.
נמאס לי כבר><../images/Emo129.gif אני לא רוצה לבכות.. אני לא רוצה לבכות על האנשים שעושים לי רע. אוף.. אני לא יודעת בשביל מה בכלל כתבתי את ההודעה הזאת. אני מעוררת רחמים פשוט.
C crazysapir New member 2/7/07 #79 XD "אני לא רוצה לבכות.. אני לא רוצה לבכות על האנשים שעושים לי רע." (מה שכבת) התחלה של שיר יפה
I I L O V E MCR New member 2/7/07 #80 הו.אם היית רואה את השירים שאני כותבת../images/Emo129.gif בטח היית נבהלת..
C crazysapir New member 2/7/07 #82 חח על מה את מדברת אני גם כתבתי 2 שירים ככה אחד מהם , זה על איזה אחת שאני ממש אבל ממש שונאת(פעם יותר) וכל השיר קרק קללות ועל הדברים החראים שהיא עשתה ..את לא מבינה...חח מזה קורע
חח על מה את מדברת אני גם כתבתי 2 שירים ככה אחד מהם , זה על איזה אחת שאני ממש אבל ממש שונאת(פעם יותר) וכל השיר קרק קללות ועל הדברים החראים שהיא עשתה ..את לא מבינה...חח מזה קורע
I I Dont Give A Dam New member 1/7/07 #70 ../images/Emo42.gifאת ממש לא מעוררת רחמים! ואת לא צריכה לבכות עליהם. הם לא שווים אפילו יריקה קטנה ממך אז בטח ובטח שלא דימעה. את לא צריכה לחשוב עליהם בכלל. אם הם עושים רע לילדה כמוך [ ] הם פאתטים, מסכנים וחסרי חיים. תעשי לי טובה ואל תבכי!
../images/Emo42.gifאת ממש לא מעוררת רחמים! ואת לא צריכה לבכות עליהם. הם לא שווים אפילו יריקה קטנה ממך אז בטח ובטח שלא דימעה. את לא צריכה לחשוב עליהם בכלל. אם הם עושים רע לילדה כמוך [ ] הם פאתטים, מסכנים וחסרי חיים. תעשי לי טובה ואל תבכי!
I I L O V E MCR New member 1/7/07 #75 אני לא מצליחה כבר לבכות=\../images/Emo129.gifשוב.מעוררת בחילה-אני=\
I I Dont Give A Dam New member 2/7/07 #78 ../images/Emo42.gifתגידי את רוצה ממני מכות?!?!?!? מעוררת בחילה?! יא טיפשה חושניתת