ס
לשרברבים!!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

התכנית שעושה לנו בית ספר לרוק- מצטרפים לפורום אמריקן איידול ורוקסטאר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1239
הקוטלת שבחבורה, האישה והאגדה- פורום לשחקנית שרה מישל גלר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1628
דואגים לאוכלוסיית הפנדות באוסטרליה? לא מפסיקים להתלהב מטיגריסים בנשיונל ג'יאוגרפיק? בואו לפורום טבע וחיות בר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1629
מתלבטים לגבי צבע השיש? בואו לחלוק את הלבטים ולהנות מהדרך הארוכה בפורום בונים בית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1630

frucht1

New member
סוף סוף

לאחר מס שנים של אספנות תקליטים השגתי את soft machine הראשון...

מחווה למטאליקה בבארבי ת"א 7.10.06

במוצאי שבת (חג סוכות) 7.10.06 בשעה 22.00 במועדון בארבי ת"א (רח' קיבוץ גלויות 52 ת"א) יתקיים מופע בהשתתפות שתי להקות מטאל שיבצעו שעתיים וחצי עם מיטב הלהיטים של אגדת המתכת הכבדה "מטאליקה" החל מהאלבום הראשון "להרוג את כולם" ועד "האלבום השחור". המשתתפים והמבצעים: להקת "ברזליקה": גור שפרירי - שירה, אביב פקסטון - גיטרות, אלדד "ג'ים" כורם - גיטרות, תומר מדר - בס, שניר בלגלי - תופים. תבצע את: No Remorse ,The Unforgiven ,Fade To Black, Harvester Of Sorrow ,Creeping Death ,Master Of Puppets, כמובן גם את הלהיט One ועוד. להקת "פולס": גלעד אנטלר - שירה, דור פלכנר - גיטרות, תום כתר - גיטרות, מקס אושורוב - בס, יוגב גבאי - תופים. תבצע את: And Justice For All ,Enter Sandman ,Eye Of The Beholder, Sad But True ועוד. בסה"כ יבוצעו ע"י שתי הלהקות כ-30 קטעים מובחרים של "מטאליקה". מחיר כרטיס כניסה: 40 ש"ח בלבד. מצורף עלון המופע. אל תחמיצו!! לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים מראש כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". כמו כן, ניתן להזמין כרטיסים בטל' של מועדון בארבי: 035188123. אין צורך בתשלום מראש בעת ההזמנה, הכרטיסים יישמרו בקופה בערב המופע ויימסרו למזמינים כנגד תשלום בקופה במזומן בלבד. נא להשאיר שם מלא ומספר טלפון לאישור ההזמנה.

השליחים בערב 60'-70' בקמלוט הרצליה

השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "החיפושיות", "רולינג סטונס", "שיקגו", "הקצפת", "סגול כהה", "הדלתות", "סנטנה" ועוד... קמלוט הרצליה, רח' מדינת היהודים 85. יום שישי 15.9.06 שעה 22.00. 75 ש"ח, להזמנות: 099588993.

mamush14

New member
הופעת קאברים לקלסיקות רוק

ביום א הקרוב , בפאב ליאו בלומס , רמת החייל ת"א כניסה חפשית ! להקת הקאברים OVERTONE ( להקת הבית של בירה גינס בישראל ) מבצעת : BOB DYLAN DOORS PINK FLOYD DIRE STRAITS BEATLES BON JOVI AEROSMITH GNR ועוד המון...

בגלל שאסור לכתוב את זה ישירות

לאמנים אני אכתוב את זה להודעת אוף! דייייי כבררר נמאססס מכל המחוות האלה שעולות 80 שקל ומעלההה זה לא מחווה זה סתם לנגן שירים של אחרים ולקבל על זה כסף!! זה לא מתקרב למקור וזה לא יתקרב למקור חלאס לנצל כל מקרה כמו מות סיד בארט ולעשות מחווה לתקופות של הלהקה שלא שייכות אפילו לסיד !! נמאס שממחזרים הופעות של אלבומים רק כדי לסחוט עוד כמה שקלים! תיצרו חומרים משלכם תוציאו אלבומים תפסיקו לחיות חיים ולנגן שירים של אחרים בכזאת פנאטיות! זה מכוון לכל להקות המחווה למיניהם שעושות יותר מהופעה אחת ללהקה... תגיבו איך שבא לכם לי אישית זה ממש מפריע כבר וציף אם תרצי תמחקי אני כבר אבין ואת לא חיבת לשלוח על זה מסר :)

תגובה - חשוב לקרוא!

יש בארץ הרבה להקות רוק, עם נגנים מצויינים ומוסיקאים מוכשרים. הם צריכים להתפרנס, ואנחנו מארגנים הופעות ללהקות כדי שהם יתפרנסו. כדי להביא פרנסה, צריך להביא קהל להופעות. כמעט לכל להקה יש חומר מקורי שהם כותבים לבד, ויש אלבום או אלבומים עם חומר מקורי שהפקתם עולה הרבה כסף. אנחנו יכולים להביא המון דוגמאות. שליחי הבלוז, ההרכב של שלמה מזרחי, להקת מג'נטיק, רוקפור, אנרגיה חולנית, סולסטיס קויל ומי שאתה רק רוצה. יש בעיה גדולה שמגלמת את האבסורד או הצביעות של מי שמתלונן על הקאוורים. כשיש הופעה עם חומר מקורי, אף אחד לא בא לראות את זה וגם לא קונים את האלבומים. לדוגמא: שליחי הבלוז עשו הופעה עם החומר של האלבום שלהם ובאו רק 4 אנשים., אבל כשיש ערב פינק פלויד באים 400. מג'נטיק עושים הופעות חינם (חינם!!!) ואפילו בן אדם אחד לא בא. סולסטיס קויל בקושי מוכרים את האלבום שלהם, שהוא מעולה גם עפ"י ביקורות שפורסמו בחו"ל, אבל כשהם עושים ערב של רדיוהד הם מפוצצים את מועדון בארבי. לפני כמה זמן היתה בטלביזיה תוכנית על להקות קאוורים, בקשר למופע דיוויד בואי שהיה במועדון בארבי. הכתב ראיין את הקהל ושאל אם גם להופעות של חומר מקורי הם הולכים, ואנשים ענו שהם לא הולכים כי "חומר מקורי זה חרא" (ככה בפירוש היתה התגובה). אז על מה אתה בעצם מקטר? אתה לא חושב שגם מוסיקאים של להקות רוק צריכים שיהיה להם בבית מה לאכול? את מה שכתבת אתה צריך לכתוב לקהל שלא בא להופעות מקוריות, ולא לאומנים. תודה, מועדון הרוק הישראלי.

טוב אז ככה

בטח שמוסיקאים צריכים להתפרנס אני לא אומר שלא! אבל אין פלא שיבואו אנשים לערבי קאברים מאשר לחומר מקורי ! אף אחד לא שומע בכלל על החומר המקורי של הלהקות הנ"ל המון אנשים פוחדים ללכת לשמוע חומרים מקוריים של להקות שהם בכלל לא שמעו לפני כלומר ברדיו או בטלוויזיה וכולי. לעומת זאת אנשים מכירים שירים של להקות מפורסמות וילכו כי ה מה שהם מכירים אני נגד זה שלהקות ישראליות מנגנות כל הזמן שירים של להקות מפורסמות כי אני לא מאמין שזוהי הדרך, אתם יודעים מה? אם היו משלבים קאברים בחומר מקורי או הפוך אז זה היה נורמלי כי אז היו מתחילים לשלב חומר מקורי באוזניהם של הקהל הישראלי ואז היו מתחילים לבוא אבל זה לא כך! זה פשוט הופעות "מחווה " כל פעם שעולות די הרבה ואותי אישית זה כבר מעצבן כי זה להתפרנס על מוסיקה של מישהו אחר. וכמוסיקאי אני יודע שקשה להתפרנס בארץ מאוד קשה אבל יש הרבה להקות שמצליחות פה עם חומר מקורי

ציינת נקודה חשובה

יש בעיה שאתה בתור מוסיקאי בוודאי מכיר, ותבין גם שאין ביננו מחלוקת. נכון שעל מנת שיגיע קהל להופעות של חומר מקורי, הקהל צריך להכיר את החומר. בשביל זה יש תקשורת, רדיו טלביזיה ועיתונות. וכאן הבעיה. במשך שנים אנחנו מעבירים לתחנות רדיו, לטלביזיה ובאמצעות קומוניקטים למדורי התרבות בעיתונות מידע וחומרים מקוריים של להקות רוק. הסידור הזה זוכה להתעלמות כמעט מוחלטת, אבל כשאתה קם בבוקר ופותח עיתון או טלביזיה אתה רואה עוד פעם את נינט טייב, את מאיה בוסקילה וכיו"ב. התקשורת מעדיפה להתרכז בדוגמניות שחושבות שהן זמרות כי זה יותר מעניין מגיטריסט אלמוני שהפיק אלבום. אבל לעומת זאת כשאנחנו מעבירים מידע לתקשורת על מופע מחווה (לפינק פלויד למשל), אז תיכף מגיעים טלפונים מכל מיני שדרים ועיתונאים שהם רוצים הזמנות. כשאנחנו שואלים למה למשהו מקורי ששלחנו לא היתה התייחסות התשובה היא שזה לא מעניין או שהעורך פסל. אם אתה יודע, עוד לפני שלושים שנה מועדון הרוק הישראלי העמיד על במה כמה מלהקות הרוק המקוריות והנועזות ביותר שהיו בארץ. ששת, זינגלה, אטמוספירה, גן עדן, פיאמנטה ועוד. גם אז זה היה דומה, וצריך היה לחכות עשרות שנים עד שהעבודות שלהם זכו להכרה. היום אנשים מוכנים לשלם מאות שקלים כדי לשים יד על אלבום מקורי שלהם, אבל לא ישלמו 50 שקל כדי לבוא לראות להקות עכשוויות שהן לא פחות טובות. אנחנו לא מכירים להקת רוק אחת שלא היתה רוצה לעמוד על במה ולנגן את החומרים המקוריים שלה לפני אולם מלא קהל. אבל זאת משימת התאבדות. לצערנו, אין לנו בארץ שדרים כמו ג'ון פיל שהיה שולף להקות אלמוניות מהמחתרת ונותן להם זמן שידור. היה פעם יואב קוטנר, אבל מאז שיש ערוץ 24 גם ידיו כבולות בשיטה של הרייטינג. תודה, מועדון הרוק הישראלי.

אני מאוד מבין את הבעיה הזאת

זה אכן בעיה רצינית כל הקטע שמתייחסים רק לחיצוניות היום בעולם המוסיקה של המיינסטרים מאשר ליצירה עצמה אבל אם להקות היו מתחילות בלייחצן את עצמן בעיתוני יום שישי ועיתונים מקומיים הן יתקדמו (כשאני הייתי יותר צעיר הייתה לי להקה , אולי לא ידענו כל כך לנגן אבל הצלחנו לגרום לאנשים עניין בזה שאנחנו מנגנים רוק שמושפע מאוד מרוק של שנות השישים שבעים ויש לנו הופעה רק של חומר מקורי ואנחנו מזמינים את כולם להופעה חופשית אנשים אשכרה הגיעו להופעה ולא רק חברים אלא אנשים לא מוכרים ואמרו לנו גם ברחוב שאנחנו אחלה אנשים ושנמשיך לנגן את זה ובתאכלס אני שוב אומר היינו אפסים אבל הצלחנו לגרום לעצמנו להיות מוכרים בעיר שלנו ולאנשים לשמוע אותנו ואם להקות יתחילו בלייחצן את עצמן בלי קאברים אלא פשוט לומר בעיתונים זה אנחנו וזה מה שיש לנו להציע אנשים יכירו את השם ויגידו וואלה זה הטעם שלי אני רוצה לשמוע אותם וכמובן שיורידו עלויות לכרטיסים אני בטוח שיהיה קהל גדול יותר... ולאט לאט להתחיל להתפרסם (קודם בעיר ואז לעוד עיר וכך הלאה) אבל שוב אני אישית לא חושב שערבי מחווה שחוזרים על עצמם כל הזמן ועולים יותר ויותר של להקות מחווה צריכים להיות בכזה מסחור... מגל

MilkShack

New member
שאלה על LIVE 8

בסוף ההופעה של הפלויד אחרי שווטרס אומר thank you very much דיויד גילמור אומר תודה ? XD

גם אני חשבתי שהוא אומר את זה

הוא אומר good night. אחרי ששמעתי את זה באוזניות, יכלתי לשמוע את זה יותר ברור.

Pete Best

New member
ואם כבר מה שהם אמרו בlive 8.. חחח

מה רוג'ר אומר לפני wish you? לא ממש הצלחתי להבין מילה-במילה

...

גרמת לי לפתוח את ההקלטה ולרשום מה שרוג'ר אומר
"זה למעשה מאד מרגש לעמוד כאן עם שלושת הבחורים האלו אחרי כל השנים האלו. בכל מקרה, אנחנו עושים את זה בשביל כל מי שלא נמצא כאן, ובמיוחד, כמובן בשביל סיד."

metalhead

New member
דרושים בסיסט וזמרת ללהקה..

רצוי עם ניסיון מנגנים את כול הסגנונות חוץ מפופ,ראפ ואלקטרוני..מגיל 13 עד 15 החזרות אצל מתופף באזור..

שאלה די חשובה!

אני מתכנן לנסוע סוף שנה ללונדון עם שני חברים שמיק אחת מהם :) לשבוע ככה שבמהלכו נבקר במקומות המשמעותיים של הפלוייד. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים או מקומות בהם אני יכול לראות מתי יש הופעות טובות בסביבות יולי יוני תודה רבה

Anuerysm

New member
ארל'ס קורט

כל ההופעות החשובות שלהם היו שם וחוץ מזה תהנו

דווקא אני חושב שההופעות החשובות

היו בUFO ששם אנחנו ניהיה גם... אבל בכל זאת איפה אני יכול למצוא אתר שמראה לי הופעות?

הבנתי שאתה שואל לגבי הקיץ הבא

ולכן אני ממליצה לך להתעדכן ב-Time Out של לונדון, לקראת הנסיעה, וכן באתר של nme ושל mojo יחד עם זאת, הכי בטוח ללכת לפי האמנים המעניינים אותך, ולבדוק באתריהם היכן ומתי הם מופיעים.

למעלה