ס
כייפי!

dragonit12

New member
ס../images/Emo32.gif כייפי!

כן,אני לא מקורית בכלל>< אז.. סופ"ש! מה נשמע?! מה מתוכנן לכם!? תהנוו!

Swap Meet

New member
אחה"צ בקן../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

טוב... אז שעה ראשונה- הבעה היה בסדר.... שעה שנייה- אנגלית היא הביאה את הבוק ריפורט שנעשה בבית... שעה שלישית- מדעים השיעור עבר כל כך מהר שהיה כזה כיף! שיהיה ככה תמיד.... שעה רביעית-חברה... באתי הביתה וההורים שלי היו באזור תעשייה ואמרו שהם רוצים ללכת למסעדה הודית (רופי24) אז הלכתי איתם.... בכניסה צריך להוריד נעליים ויש כל מיני שטיחים מגניבים ויושבים על כריות ויש ריח כזה טוב של בישולים.... אכלנו והיה ממש כיף... ההורים הקפיצו אותי לקן כי היה אמור להיות מין מפגש ז'-ח' שזאת מין וועדה וזה נדחה ולא הודיעו לי ולחברה שלי אז נשארנו בקן ואחרי זה ניקינו קצת את הקן ואז קבלת שבת...

ronpos

New member
סופ"ש

אז.. סופ"ש! מה נשמע?! הכל טוב ^^ מה מתוכנן לכם!? אתמול הייתי בחווה בבוקר, אחר כך שיעור פרטי... ואז הייתי בבית יום רגוע. היום הייתי כל היום בבית, וגם ההורים לא היו.. עשיתי מרתון דוקטור הו XD זה היה נחמד

hili2006

New member
שבוע טוב לכולם! ../images/Emo13.gif

חזרתי..חח (הייתי כאן לפני כמה זמן לשניה..) איך עברה שבת? לא עשיתי כלום חוץ מלחרופ והאמת, אני ממש מרוצה, כל החגים האלה התרוצצנו כל היום, סוף סוף יום אחד בלי שטויות. שלומית, את באמת פחדנית (לונה פארק..) חח אבל את כבר יודעת את זה לא?.. חחחח

dragonit12

New member
בלופ../images/Emo9.gif

שישי הייתי עם אמא בקניות... שבת קראתי ספר והייתי חולה.. וואי איזה כאבי אוזניים.והיה לי חום
אבל השבת עברה בסדר

למעלה