ס-ק-ר-!

hilonet14

New member
ס-ק-ר-!

לפי מה שהבנתי מהסקר הקודם... החברים לא ממש מתחברים לשירים.... זה עצוב
אבל העיקר שאנחנו כן ושלנו יש טעם טוב!!
משפחה... חלקם אוהבים וחלקם לא... זה שווה..!
מי שמההורים לא אוהב, תשמיעו להם את כל האלבום של הסווינג זה באמת עובד.. גם אמא שלי התחברה לאלבום הזה XD
טוב סקר מס' 2-> איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים? איז שיר אתם לא יכולים להעביר את היום בלעדיו? עם איזה שיר אתם מציגים את רובי לאנשים שלא מכירים אותו? כמה שירים אתם יודעים לשיר בעל פה של רובי? (ממש הכל)

Berliner star

New member
../images/Emo9.gif

איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים? ואוו.. אני לא חושבת שיש רק אחד שאני הכי אוהבת.. זה בא בתקופות.. לאחרונה זה Better man אבל.. יש עוד מלא שהם באותה המידה
איזה שיר אתם לא יכולים להעביר את היום בלעדיו?ממ קורה שיש ימים שלא יוצא לי לשמוע רובי, כמעט ולא, אבל יוצא
ו.. כשאני כן שומעת אני חושבת שזה Baby girl window
ו- Better man
, אני שומעת אותו בכל פעם שאני שומעת שירים באייפוד, במיוחד בנברוות'
עם איזה שיר אתם מציגים את רובי לאנשים שלא מכירים אותו? Feel, אני לא חושבת שקיים אדם שלא מכיר את השיר הזה.
לפחות לא את השורה הראשונה של הפזמון
ואז כולם כזה- "אההה בטח שאני מכיר- שיר מעולה, זה רובי וויליאמס?"
כמה שירים אתם יודעים לשיר בעל פה של רובי? (ממש הכל) אם את מדברת רק על שירים מהדיסקים אז.. אני חושבת שאת רובם. יש אולי כמה יחידים שלא, כי אני לא שומעת אותם הרבה
אבל אני יודעת את המילים כמעט בכל השירים.

Dana Mi

New member
אני

איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים? וואו, זאת שאלה קשה. אני לא חושבת שיש תשובה ממש חד-משמעית. אבל השיר "שלי" הוא ללא ספק Strong. איזה שיר אתם לא יכולים להעביר את היום בלעדיו? לאחרונה זה Hot Fudge. אבל בעיקרון, האמפי 4 שלי מלא בשירים שלו. עם איזה שיר אתם מציגים את רובי לאנשים שלא מכירים אותו? Come Undone ו - Better Man. כמה שירים אתם יודעים לשיר בעל פה של רובי? (ממש הכל) אין לי מושג. אבל לא מעט..

דרקולה90

New member
אני!!!!

1. השיר הכי יפה שלו זה hot fudge וכמובן a man for all seasons מהפסקול של ג'וני אינגליש 2. umbrella של ריאנה 3. rock dj וכמובן angels 4. radio, rock dj

may0rw

New member
חח איזה סקרים תהיי בריאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

-איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים? ממ זה משתנה כל יומיים בערך, נכון לעכשיו-better man -איז שיר אתם לא יכולים להעביר את היום בלעדיו? better man אין יום שאני לא מנגנת אותו -עם איזה שיר אתם מציגים את רובי לאנשים שלא מכירים אותו? ממ תלוי מה הסטייל של הבנאדם , אבל בדר'כ angels -כמה שירים אתם יודעים לשיר בעל פה של רובי? (ממש הכל) חח כמעט כל שיר שאני מכירה (וגם הרבה יודעת לנגן
) מהדיסק החדש נגיד רק מאד מסויימים אני מכירה.

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

התכוונו לרודבוקס
פשוט מאי פחות "מתחברת" (
) לסגנון החדש של רובי

למעלה