~ס~ק~ר

~ס~ק~ר

(אני רוצה להיות פעילה פה
תבינו,שהפורום יתפתח
) מה דעתכם על בחירת בת אל(
)כמנהלת האתר? כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד?
האם אתה הולך ליראות את הטלנובלה בכלל?(יש כאלה שניראה לי סתם גולשים פה
) מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו
) מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?(הוא זמני לא?
בכל זאת
)
ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת!!: אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות? קדימה-ל ע נ ו ת

עונההה לצלילוששששששששששש

מה דעתכם על בחירת בת אל()כמנהלת האתר? בחירהה מצויינת! מנהלת מדהימה! כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד?ברוררררר אנשים מושלמים!!!וזה יהיה טנלובלה יפהההההההההההההה האם אתה הולך ליראות את הטלנובלה בכלל?ברור שכן!!!!!!!!!!!! מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו)אממממ שכטר ניראה לי.... מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?הוא לא זמני!!! נצטרך להתרגל!!! ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת!!: אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות?מקווה שכן!! זה כיף להמכר ולנסות לא לפספס שום פרק וליהיות במתח כל סוף פרק וכל השטויות!!!ואני כמובן סומכת על היוצרים שיעשו עבודה טובה!!!

עונה לעצמי כי חוץ מיעלושלמת אף אחד

לא ענה
מה דעתכם על בחירת בת אל(
)כמנהלת האתר? בחירה הכי טובה שהייתה לתפוז
!1היא מקסימה כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד?כמה שיותר יותר טוב
אני מניחה שהרבה זמן האם אתה הולך ליראות את הטלנובלה בכלל?(יש כאלה שניראה לי סתם גולשים פה)בבבבבבבבברוררר אני לחוצה כמו טמפון:|(לחוצה,טמפון..הבנתם
?) *מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו)הדס מורנו,ושכטר מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?יאק
אבל אני אאלץ להסתדר כפי שיעל אמרה -זה לא זמני:| ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת!!: אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות? לפי דעתי כן... אני סבורה שכן, אבל אני חוזרת ואומרת-מיכאלה הייתה,ועדיין הטלנובלה שבעייני נאמבר וואן, עם שחקנים נאמבר וואן,ואף אחד לא יחליף לי אותה.

עונההה!!#%$&*$#@#

לקחתי ת'רעיון של הסימנים ממך
מה דעתכם על בחירת בת אל()כמנהלת האתר? בחירה מעולה!! לא יכלו לבחור משו יותר טוב
כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד? כל הזמן שבעולם...!! האם אתה הולך ליראות את הטלנובלה בכלל? ברור שאני יראה!!! מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו) רותם אבוהב וטלי שרון
מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?(הוא זמני לא?בכל זאת) הוא לא זמני
והוא דיי מעפן
ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת!!: אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות? מזה נראה לי שכן.....בהתחלה לא ידעתי....זה נראה לי מעפן בגלל עופר שכטר ויעל בר זוהר אבל עכשיו....אני בטוחה שאני יתמכר!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifעונה ../images/Emo3.gif

מה דעתכם על בחירת בת אל(
)כמנהלת האתר?
נמנעת מלהגיב מצד אחד, מצד שני מודה לכם על התגובות
אוהבתותכם המון
כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד?
מקווה שהרבה זמן, כמו מיכאלה
...
)
יאפ...אני מניחה שאני אפספס פרקים פה ושם, אבל אני בהחלט מתכוונת לעקוב, מקווה ומצפה לטוב
מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו
)
אני חושבת שהדס מורנו, היא כל הזמן צריכה להוכיח את עצמה במיוחד כי היא לא למדה משחק אפ'פעם ותמיד ניתן לשנות את הקאסט עד לרגע הצילומים. אבל אני בטוחה שהיא תפתיע לטובה
מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?(הוא זמני לא?
בכל זאת
)
הוא זמני??
לא נראה לי, אבל מקווה שכן...כי השם כזה...כאילו...לא יכולתם לחשוב עוד קצת לפני בחירת השם
אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות?
מקווה שכן, אבל מצד שני...בטוחה שכן
**אני והפיצול
**

לא בת אל....

הוא לא זמני!!! אפילו בגיא פינס אמרו "תתחילו להתרגל לשם!!" הוא לא זמני!!!! כאילו זה שם מוזרר אבל בטח הסדרה תיהיה טובהההההההה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזהו, בגלל זה אמרתי שלא נראה לי

שהוא זמני... אני בטוחה שתהיה סידרה טובה ומעניינת מאוד

גלושש

New member
../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

מה דעתכם על בחירת בת-אל כמנהלת האתר? בחירה מעולה ואני בטוחה שתפוז לא יתחרטו. כבר רואים שהיא עושה את ה"עבודה" נהדר כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד?
האם אתה הולך ליראות את הטלנובלה בכלל?(יש כאלה שניראה לי סתם גולשים פה)
ברור
מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו) הדס מורנו
,עפר שכטר
,וטלי שרון
,וגם יב"ז
מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה
לא משו אבל בקטנה ניתרגל
ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות
אני מקווה מאוד שלא... שאני לא יתמכר כמו שהתמכרתי למיכאלה כי זה היה התמכרות בצורה חולנית אבל אני בטוחה שאני יאהב אותה מאוד ויעקוב

m o r s h

New member
התשובות שלי

בת אל בטוח שהיא תהיה מעולה מההכרות שלי איתה אחלה בחירה הפורום ישרוד הרבה אני בטוח אני הולך לראות
השחקנית היא יעל בר זוהר
לא מת על השם.. אני חושב שאני יתמכר יותר מלכולם

עונה../images/Emo107.gif

מה דעתכם על בחירת בת אל(
)כמנהלת האתר?
מעולה
ואני מקווה שימשיך ככה
כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד? אני מקווה שלפחות עד סופה של הסדרה, ואם אפשר יותר- בכיף
האם אתה הולך לראות את הטלנובלה בכלל? כן, כדי לראות מה דרסט (המוכשרים יש לציין
) עשו הפעם
מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?(מהיכרות פחות או יותר לפני של השחקן,תנסו) ממש אבל ממש אין לי מושג...ניסיתי, באמת שניסיתי
|הדגשמה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?(הוא זמני לא? בכל זאת) שם מעולה
לא כמו פעם, נתנו שמות מוזרים כאלו.....
ומאוד מתאים לטלנובלה שהיא על מאחורי קלעים של טלנובלה השם הזה
ועכשיו לשאלה שאתם צריכים לענות הכי בכנות,אבל באמת!!: אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות? אני טיפוס שמתמכר. אז גם אם זה יהיה גרוע (ואני מקווה מאוד שלא) אז אני אתמכר. מה לעשות, כזו אני

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

מה דעתכם על בחירת בת אל(
) כמנהלת האתר?בחירה מצויינת
כמה זמן לדעתכם הפורום הזה ישרוד
?מקווה כמה שיותר אבל נראה לי שנה -שנה וחצי
):ברור איך אני לא יראה
מיהי/מיהו לפי דעתך השחקן עם הכי הרבה פונטציאל שיש ב"טלנובלה בע''מ"?עפר שכטר וטלי שרון
מה דעתך לבנתיים על השם של הטלנובלה?(הוא זמני לא?
בכל זאת
)מקווה שלא יחליפו כי כבר התרגלתי שם נחמד
אתה חושב שאתה תתמכר לטלנובלה הזו כמו כל "שאר" הטלנובלות? מה זה "כל השאר" אני היתמכרתי רק לטלנובלות של HOT ולכולם היתמכרתי קשות חחח...
אז כן אני יתמכר לזאת כמו שהיתמכרתי "לכל השאר"

למעלה