~*~*~*ס-ק-ר~*~*~

Im A PrInCeSs

New member
~*~*~*ס-ק-ר~*~*~

אז הנה, אני הראשונה שמנסה לעשות משהו שיחיה את הפורום. :] מועדון בראש העין... בעד? נגד? למה?

S h A b i T

New member
בעד

אבל סתם שתדעי יש כבר מועדון לא כמו הטי אל וי, או הדום או לא יודעת מה שיש בתל אביב.. לנו יש את בית הקשת
זה גם נחשב למועדון נוער.. אני אישית בעד, אבל אלו שגרים מאחוריו לא כל כך בעד... והוא בכל מקרה לא כזה שימושי, הבעיה העיקרית בראש העין זה שאין מה לחפש פה בשישי בערב... המועדון לא פועל בשישי בערב בכל מקרה..

yavin

New member
../images/Emo45.gif מצתרף ../images/Emo26.gif

אנשים בראש העין שהם שומעים שיש פה מסיבה הם צוחקים על זה... הם בכלל לא מתיחסים מכוון שדעתם שראש העין היא עיר באין בה מה לעשות וההשערה שלהם שהמסיבה לא תהיי טובה בדיוק כמ שאר התרבות בעיר. לדעתי צריך לצעוד צעד צעד. להתחיל בקולנוע ולעבור לדבר הבא. בסך הכל אי אפשר עשות שינוי מימין לשמאל על רגל אחת.

Im A PrInCeSs

New member
אני?

מה לי ולעניין? אבל אני דווקא נגד. אני חושבת שזה לא יעשה שום שינוי בראש העין, כי אף אחד לא יילך אליו, ולא רק זה, תושבים יתלוננו, ובטח יהיה שם שכונה ומכות כל שישי. [מעניין למה
]

צודקת

בשביל מועדון טוב צריך גם סוג של אווירה ואין את זה בראש העין צריך קולנוע זהו לא יותר אה ואם ליד יהיה איזה סאבווי לא תהיה לי שום סיבה לעזוב את ראש העין אוייייייייי ואם יהיה גם טאוור רקורדס

yavin

New member
../images/Emo41.gif עודכן הסקר הראש הפורום ../images/Emo41.gif

תודה על עזרתך
אני אישית בעד אך לא בשלב זה...

למעלה