ס-ק-ו-פ !!!!!!!!!!!!!!!!!

מיקי 100

New member
ס-ק-ו-פ !!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

גבי אסרף = מערך !!!!!!!!!!!!!
לאיש אשר מציג את עצמו כממשיך דרכו של מקסים לוי ז"ל וכמי שכל חברי המטה של מקסים והליכוד תומך בו היום.אז לכל המאמינים לשטויות הנ"ל נא לעיין בעיתונות הארצית ולראות. מפלגת עם אחד שגבי אסרף נמנה עם חבריה במו"מ מתקדם לאיחוד עם מפלגת העבודה.כל המהלך הזה נועד כדי לצאת בכוחות משותפים נגד ממשלת הליכוד. אז אם בגבי אסרף "המערכניק" תומכים אנשיו של מקסים אז אני ביל קלינטון!!! למי שלא מאמין מצ"ב קישורים לאתרים המתאימים.

עמי12

New member
סקופ גדול יותר!!

עמוס חגג - מערכניק עם תעודות, תרימו טלפון לברק (אחרי שהוא יחזור מהרבנות ותשאלו אותו מי ניהל לו את הבחירות באזור שלנו ב 99 לא אחר מאיש השמאל הידוע בדעותיו היוניות, עמוס.

zivsb

New member
זה סקופ??? הצחקתני ני ני ני

מי היה ראש מטה הבחירות של מפלגת העבודה בלוד? שאל? את המועמד שלך? כי אני הקטן סט"ש עד חי

מיקי 100

New member
אל תדאגו גבי עוד יהיה בע"ה יו"ר|בוק

ה א ו פ ו ז י צ י ה !!!!! ב 29/10/03 תפקיד השמור לו במועצת העירייה מזה מס' שנים.

עמי12

New member
היית רוצה!

ר-ע-ו-ת ב29/10/03 יחזור עמוס חג'ג למקום ממנו הוא הגיע אלינו,יגיד שלום לחברו לדיעה הפוליטית שחק יפתח מפה ויסמן לו את היעד הבא. מיקי (בטח חג'ג) חבל שאתה כבר תופר חליפות

עמי12

New member
תענה אתה קודם

ראשית רק לתקן אותך אחרי המילה שאל לא צריך סימן שאלה שנית אין צורך להשתמש בראשי תיבות לא מוכרות שלישית, במקום עד חי עדיף אולי עוד תחשוב על זה. רביעית, שאלתי את המועמד שלי והוא טוען שיורם מרציאנו היה בלוד ומר חגג' היונה הצחורה היה בשפלה

zivsb

New member
חזור שנית על הודעתך!!!!

זו הודעה באמינות דברי אני עד חי!(בנתיים) ועמוס חג'ג' היה יו"ר מטה העבודה בלוד ורשמנו את הודעתך

למעלה