-ס-פ-ו-י-ל-ר-י-ם-!-

Ophel McNeil

New member
-ס-פ-ו-י-ל-ר-י-ם-!-

ספוילר איום ונורא, עשו טובה לעצמכם, ואל תקראו, אוקי? נכון שפיבי מפילה? נכון? נכון שלא הולך להיצטרף תינוק לסדרה? אוקי, אחרי שבועיים של בהלה עם האלכוהוליזם של פייפר, ופיבי נהפכת לרעה, וההקלה הנפלאה כשהבנתי ששניהם התבררו כלא נכונים (כולה סצנה אחת אומללה, למה ניפחו את זה!), אני חייבת לברר ולהיות בטוחה- פיבי הולכת ללדת את התינוק? אני יודעת שהחוזה החצי ערומה ההיא נתנה לה איזה שיקוי... לא שזה משנה משהו, אבל למי שיודע יותר על העונה הרביעית- יש תיכנונים לתינוק? תענו לי, אל תתעלמו, גם ככה אני אומללה והצ´ארמד בורדס לא נותן לי להיכנס אליו (תקלה, הם אומרים, נסו שוב יותר מאוחר... בררר!
), תענו! אופל מקניל והשמועות.

Gal-Mo0D

New member
תשובה לשאלה... (ספוילרים!)

פיבי לא מפילה לפי מה שאני יודע. השיקוי שהרואה בעתיד תיתן לפיבי יהיה בעל השפעות הרסניות על פיבי, לא על התינוק. א-ב-ל, כלום עוד לא בטוח, כי פייג´ ראתה בקלפי הטארוט שפיבי נתנה לה "מוות" בעתיד של קול ופיבי ולכן זה אפשרי שהתינוק ימות. לפי השמועות, התינוק יוולד בפרק 21 (אחד לפני סוף העונה) שנקרא Womb Raider.

Ophel McNeil

New member
סליחה? (ספוילרים, לא לקרוא...)

פיבי בפרק הזה תהייה בחודש השלישי להריון, מאוד קשה כשתינוק נולד בחודש השלישי, מעטים שורדים. (ציניות דקה). חוץ מזה, עפ"י מה שהבנתי (ובהחלט יכול להיות שהבנתי לא נכון), פיבי מחליטה לתמוך באחיות שלה, ומחסלת את המקור, מה שמביא את הרוח של קול...
(אוף, אין טעם לשמוח- הוא חתם עונה חמישית...). אני באמת כבר לא עוקבת, רוצה לסדר לי מעט את העינינים? אופל.

Cole cohen

New member
כודם כל

אני לא בטוח ... פיבי עושה misscarige או בעברית הפלה טיבעית (כנראה שהיא תעשה..) והתינוק לפי הספוילרים שאני קראתי ימות עוד באותו הפרק... להדר אם את יודעת יותר בבקשה תספיילרי ותשימי סמל ...

Charmed 4ever.

New member
בקשר לבורדס

נכנסתי לשם עכשיו והם כותבים שיש איזושהיא תקלה והאתר לא יעלה עד ה: 2002\4\1

למעלה