ס.. סו.. סופ.. סופ"ש! אז מה התיכנונים לסופ"ש?(:
A Away from the sun New member 16/2/07 #2 הועידה ה14- יהדות שומרית../images/Emo47.gif אפס מי שלא שם חח יהיהמגניב אשששששששש
ח חצילע New member 16/2/07 #4 יו איזה באסה. לא קמתי בבוקר ופתאום אני מוצאת את עצמי מתעוררת ב11 וחצי. איזה קאקי. אני שונאת שזה קורה לי, וזה קורה לפחות פעמיים במחצית];; מממ. תוכניות? אינלי מושג.
יו איזה באסה. לא קמתי בבוקר ופתאום אני מוצאת את עצמי מתעוררת ב11 וחצי. איזה קאקי. אני שונאת שזה קורה לי, וזה קורה לפחות פעמיים במחצית];; מממ. תוכניות? אינלי מושג.
א א ו ר נ י ת ת New member 16/2/07 #5 לא יותר מידי האמת.. ב-3 אני הולכת לשבט-פעולה.. בטח אני אחזור ב7 ומשהו.. אין תכנון לערב אבל בא לי לעשות משהו[גלי שתקי] מחר ללמוד לאנגלית וב5 עד 9 יש ערב שכב"ג כזה סופשבוע רגוע
לא יותר מידי האמת.. ב-3 אני הולכת לשבט-פעולה.. בטח אני אחזור ב7 ומשהו.. אין תכנון לערב אבל בא לי לעשות משהו[גלי שתקי] מחר ללמוד לאנגלית וב5 עד 9 יש ערב שכב"ג כזה סופשבוע רגוע
D Dark Angel Rinat New member 17/2/07 #27 חח איזה חרוזים../images/Emo6.gif..../images/Emo108.gif אני בשישי אירגנו התנחלות אצל חברה שלא ראיתי אותה מלאא זמן... ובחמישי באו אליי 2 חברות.
חח איזה חרוזים../images/Emo6.gif..../images/Emo108.gif אני בשישי אירגנו התנחלות אצל חברה שלא ראיתי אותה מלאא זמן... ובחמישי באו אליי 2 חברות.
B B a m b o o k New member 16/2/07 #7 אממ יש לחברה בית ריק אז כולם באים אליה בערב.. ונראה אולי אני אשן אצלה ומחר בבוקר אני אחזור הביתה. יהיה כיף
אממ יש לחברה בית ריק אז כולם באים אליה בערב.. ונראה אולי אני אשן אצלה ומחר בבוקר אני אחזור הביתה. יהיה כיף
P P i x i e s New member 16/2/07 #10 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אצל יעל בנתניה ../images/Emo99.gif יש לה יומולדת! :]
C cmpo New member 16/2/07 #11 ../images/Emo109.gif לישון |: הדבר הכי כיף שאפשר לעשות בסוף שבוע אני יודעת, זה נשמע עלוב ביותר 0_O.. חח.. אני ילדה מוזרה, ישנה 4 שעות בצהריים והולכת לישון ב- 12 בערך... זה הכי כיף שבעולם
../images/Emo109.gif לישון |: הדבר הכי כיף שאפשר לעשות בסוף שבוע אני יודעת, זה נשמע עלוב ביותר 0_O.. חח.. אני ילדה מוזרה, ישנה 4 שעות בצהריים והולכת לישון ב- 12 בערך... זה הכי כיף שבעולם
N noname202 New member 16/2/07 #15 מממ. עכשיו הייתי בשבט, יוצאים היום לנאפיס, הגיע הזמן לשבור קצת שגרה של שישבת בבית/בצופים =/ מחר בבוקר שומדבר מיוחד, אחר"צ יום שכב"ג...וזהו בערך.
מממ. עכשיו הייתי בשבט, יוצאים היום לנאפיס, הגיע הזמן לשבור קצת שגרה של שישבת בבית/בצופים =/ מחר בבוקר שומדבר מיוחד, אחר"צ יום שכב"ג...וזהו בערך.
C cmpo New member 16/2/07 #20 ../images/Emo109.gif גם אתם הולכים לשם../images/Emo35.gif הכי טעים ספגטי נפוליטנה חח...
ש שגיא 1991 New member 17/2/07 #25 כן יש להם סניף בראשון לא רחוק אני האמת ממש אוהב את כל הצ'יצ'ולינה והבאלי. גם הספגטי לא רע.
N noname202 New member 17/2/07 #24 ספגטי עם רוטב שמנת ופטריות D: וואי היה כזה מצחיקקק D היה לנו מלצר משוגע טילים, גם נראה טוב, וגם שידך לפקאצה שלי את בנדוד שלו D: הוא היה פשוט הזוי, התחיל לדבר איתנו וזה.... ובכלל, היה עוד משהו משעשע, אבל אני רוצה להישאר בחיים ;[
ספגטי עם רוטב שמנת ופטריות D: וואי היה כזה מצחיקקק D היה לנו מלצר משוגע טילים, גם נראה טוב, וגם שידך לפקאצה שלי את בנדוד שלו D: הוא היה פשוט הזוי, התחיל לדבר איתנו וזה.... ובכלל, היה עוד משהו משעשע, אבל אני רוצה להישאר בחיים ;[